Oplichter actief

Iemand doet zich voor als AutoVermeulen!

Ene Gijs plaatst occasions op Autoscout24 namens ons bedrijf, is vervolgens alleen via WhatsApp bereikbaar en probeert je zover te krijgen dat je geld overmaakt op ZIJN rekening om de auto te reserveren, want alleen dan heeft u de zekerheid dat de auto er nog is als u komt kijken. U zult begrijpen dat dat niet onze werkwijze is.

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1962, en dat bereik je niet met dit soort praktijken, een typisch geval van (identiteits)fraude dus. . . meeliften op de goede naam van een ander. Hier zijn wij heel boos om!!!!

Wij hebben vanzelfsprekend aangifte gedaan bij de Politie én contact gehad met Autoscout24. Inmiddels zijn alle Autoscout-advertenties van dit fake-account verwijderd (dank daarvoor aan AutoScout24, snel gehandeld!). We weten echter niet of hij dit ook op andere occasionsites doet, wees daarom gewaarschuwd, vandaar ook deze melding op Fb.

Onze occasions staan geadverteerd op diverse occasionsites én uiteraard op onze eigen website:www.autovermeulen.nl én voor alle duidelijkheid: wij vragen u niet om geld over te maken voor een reservering, wij zijn “gewoon” telefonisch bereikbaar en u bent bij ons altijd “gewoon” welkom in onze showroom! En Gijs . . . . die werkt hier niet! 

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics