AutoVermeulen | Kia WEURO Voetbalfeest

Wanneer: Zaterdag 29 juli 2017 tussen 10:00 en 14:00 uur

Schrijf nu in voor een unieke KIA-WEURO voetbalclinic speciaal voor klanten van AutoVermeulen (dochters, kleindochters, buurmeisjes en vriendinnetjes)! Je krijgt voetbaltraining van Dolf Roks (Sparta Rotterdam) en andere trainers/trainsters.

600_170530-weuro-980x430_orig.jpg

 

VOOR WIE

Alle voetbalmeiden in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Zowel voor klanten als (nog) geen klanten van AutoVermeulen. 

Ben je klant van AutoVermeulen? Dan mag je maximaal twee voetbalsters gratis aanmelden, we doen immers graag wat terug voor onze klanten. Ook als je (nog) geen klant van AutoVermeulen bent, vinden we het erg leuk dat je een voetbalster aanmeldt (je betaald dan slechts € 7,50 per deelneemster). 

 

WAT?

Een sportief WEURO KIA meidenvoetbalfeestje in samenwerking met ladies VTBL #14. Je krijgt voetbaltraining van Dolf Roks (Sparta Rotterdam) en andere trainers/trainsters. De onderdelen staan in het teken van aanvallen, omschakelen en verdedigen. Ook zijn er een aantal (voormalig) Eredivisie speelsters aanwezig. 

 

WANNEER?

Zaterdag 29 juli 2017 tussen 10:00 en 14:00 uur (exacte tijd deels afhankelijk van het totaal aantal aanmeldingen) 

 

WAAR?

Rond en in ons bedrijf aan de Pearyweg nr. 6 in Goes 

 

WAAROM?

 

  • Professionele trainers (o.a. Dolf Roks van Sparta en diverse (ex) eredivisie speelsters
  • Iedere deelneemster ontvangt een officiële Kia voetbal (op=op)
  • Iedere deelneemster maakt kans op 2 kaarten voor de halve finale WEURO 2017 in Breda
  • GRATIS voor AutoVermeulen klanten
  • Hapje, drankje, snackje . . . en vooral erg veel LOL!   

 

 

600_gratis_voetbal.png

 

HOE? 

                                                         
‚ÄčNa de aanmelding (link onderaan op deze pagina) ontvang je binnen 24 uur een bevestiging van de aanmelding met verdere informatie. Tijdens de clinic worden de leeftijden bij elkaar ingedeeld.

Zodra alle aanmeldingen binnen zijn, maken we het trainingsschema bekend. We starten met de jongste groep om 10:00 uur. 

VOOR, TIJDENS en NA de clinic staat het team van AutoVermeulen | Kia Goes klaar met een heerlijk kopje koffie/thee of fris en natuurlijk wat lekkers en kan iedereen de nieuwste Kia modellen bewonderen.   

 600_inschrijf-knop.jpg

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 24 juli

600_vermeulen_weuro_vtbl.png 

 

VOETBAL: POWERED BY KIA

Kia support voetbal met een heldere reden: Kia gelooft in de kracht van samen sporten. Wij willen de spanning en het plezier van het leukste spelletje ter wereld naar fans over de hele wereld brengen. De samenwerking met FIFA en UEFA dateert uit 2007. Dat begon ambitieus bij het FIFA Jeugd-WK onder-17, het WK en EK voor dames en het EK zaalvoetbal. Daar bleef het niet bij, want Kia heeft een missie: meer mensen aan het sporten, passief én actief! Het eerst volgende grote voetbaltoernooi vindt plaats in Nederland, namelijk; WEURO 2017. Onze dames strijden in eigen land voor de eerste Europese titel in het Nederlandse vrouwen voetbal.

 

 

 

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics