Ons bedrijf

AutoVermeulen, aangenaam!

AutoVermeulen staat sinds 1962 garant voor betrouwbaarheid en betrokkenheid -  aandacht voor auto én klant - zoals een écht familiebedrijf betaamt. Met de inzet van vakkundige, gedreven medewerkers en het streven naar de hoogste kwaliteit én klanttevredenheid biedt AutoVermeulen een compleet dienstenpakket aan.

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, de aanschaf van een betrouwbare occasion, het uit laten voeren van onderhoud, APK keuring of schadeherstel of het faciliteren van een huur- of shortleaseauto; bij AutoVermeulen bent u aan het juiste adres!

Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij op al uw (mobiliteits)vragen een antwoord, maar bovenal . . . de juiste oplossing!

Eén van onze speerpunten is herkend worden als een van de beste bedrijven in de regio op het gebied van service en dienstverlening. Zo vinden wij het heel gewoon, dat u op de hoogte wordt gehouden wat een reparatie gaat kosten. Niet achteraf maar al voordat we beginnen. Geen verrassingen, u weet precies waar u aan toe bent.

Wij zijn geen autoverkopers, wij bouwen aan relaties en zorgen voor mobiliteit, nu en in de toekomst. Tot in lengte van jaren kunnen en willen wij u van dienst zijn: niet voor niets bouwen wij graag een langdurige relatie met u op. Daarom kiest u steeds weer voor AutoVermeulen als partner in business. AutoVermeulen: de motor achter uw mobiliteit.

Wij heten u van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

 

Team AutoVermeulen

 

Bekijk hieronder onze bedrijfspresentatie

 

 

 

 

 

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics