Vermeulen Autoverhuur

400_rent_logo_long.png

Vermeulen Autoverhuur is onderdeel van AutoVermeulen in Goes. Met 50 jaar ervaring, weten we waar we het om draait als we het hebben over (auto)mobiliteit. Wij voorzien bedrijven en particulieren van de gewenste auto, voor een dag, een week, een maand, een half jaar of zolang u hem maar nodig hebt! Hierbij ligt de nadruk op kwaliteit, service en betrouwbaarheid in combinatie met aantrekkelijke tarieven. 

Lang of kort huren?

Bij Vermeulen Autoverhuur kun je al vanaf 1 dag een personenauto huren. Maar ook als je voor een weekend, een lang weekend, een week, of één of meerdere maanden een auto nodig hebt zorgen wij voor de juiste auto op het juiste moment. Heb je minimaal 60 dagen of langer een auto nodig? Dan is shortlease bij Vermeulen Autoverhuur dé ideale oplossing. Bij shortlease is geen sprake van een vast leasecontract, hierdoor ben je flexibel en kan je de auto inleveren wanneer je wilt. 

Shortlease. De nieuwe manier van leasen!

Als u “shortleast” combineert u het prijsniveau van een Full Operational leasecontract met de vrijblijvendheid in looptijd van een huurovereenkomst. Shortlease is bedoeld voor organisaties die permanente flexibiliteit wensen in hun wagenpark, zonder risico op stilstand. Ideaal voor bijvoorbeeld een tijdelijk project, startende ondernemers of personeel dat begint met een arbeidscontract met een proefperiode!

De minimale looptijd voor Vermeulen Shortlease bedraagt slechts 2 maanden. Ook bij shortlease wordt zowel de financiering van de auto als het onderhoud, beheer en de verzekering voor u geregeld. Uw autokosten zijn duidelijk en precies te calculeren. Het is voor u een Off-Balance financiering. Er wordt geen beslag gelegd op de liquiditeit van uw onderneming. 

 

Meer info?

Kijk op onze verhuur/shortlease - website: www.vermeulenautoverhuur.nl

400_autohuur_is_milieubewust_picanto.png

 

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics