400_pand_nisse.png

De eerste auto-activiteiten van de familie Vermeulen gaan terug tot 1962. In februari van dat jaar namen de broers Jan en Wim Vermeulen de smederij over van Jaap Gelok, gevestigd aan het Dorpsplein in Nisse. Jan Vermeulen, de oudste van de twee, was daar al vele jaren werkzaam als smid. Wim was reeds enkele jaren actief in diverse facetten van de 'autowereld', maar al jaren van plan om een eigen bedrijf te starten.

Dankzij hard werken en een klantgerichte instelling van beide broers groeide het bedrijf gestaag, hoefijzers maakten al snel plaats voor wielen. 1972 was het jaar dat het Lada-dealerschap werd aangegaan. Mede door de val van het ijzeren gordijn kwam aan het Lada-tijdperk helaas eind jaren 90 een einde. In het voorjaar van 1993 verhuisde het bedrijf naar een grotere lokatie in het nabij gelegen Heinkenszand, waar later dat jaar het Kia-dealerschap werd verworven. Inmiddels hebben ook de dochter en schoonzoon van Wim een plekje binnen het bedrijf gevonden, dochter Anja draagt zorg voor het administratieve deel van het bedrijf en schoonzoon Kees (Joossen) voor het technische.

In 1997 heeft AutoVermeulen het Subaru-dealerschap op zich genomen, een bijzonder mooi automerk wat enige tijd niet vertegenwoordigd was in Zeeland. De zoon van Wim Vermeulen (Jean-Paul) heeft inmiddels zijn opleiding afgerond en een aantal jaren werkervaring opgedaan, in 1999 stapt hij ook in het bedrijf, waar hij de verkoop voor zijn verantwoording neemt.

Begin 2002 ging de eerste paal de grond in van een modern nieuw pand aan de Pearyweg, een toplocatie op de autoboulevard, in Goes. Inmiddels is het bedrijf groot geworden (door klein te blijven), en is het personeelsbestand uitgebreid tot een tiental. De laatste jaren is AutoVermeulen uitgegroeid tot een full-service autobedrijf, met als doel: Totale (auto)mobiliteit leveren! 

50 jaar BOVAG lid

In 2012 heeft AutoVermeulen bovendien een speciale oorkonde gekregen van de BOVAG vanwege het 50-jarig lidmaatschap. ‘Een dergelijke prachtige prestatie verdient speciale aandacht en waardering’, aldus BOVAG-autodealers. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn twee zaken die voor de koper van een auto van groot belang zijn. De auto die je koopt, nieuw of gebruikt, moet gewoon goed zijn en de service perfect.’

 

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics