Privatelease Nederland

400_privatelease_website_av.png

Met Privatelease van Privateleasenederland.nl (een service van Kia dealer AutoVermeulen) rijdt je in een nieuwe Kia voor één vast maandbedrag. Daar zit alles in: reparatie, onderhoud en banden, verzekering, motorrijtuigenbelasting, afschrijving, rente, afleverkosten, (inter)nationale pechhulp, BTW en een volle tank bij aflevering. 

Wil je geen onverwachte autokosten en vindt je gebruik belangrijker dan bezit? Dan is dit écht iets voor jou! Privatelease is beschikbaar op de Picanto, Rio, Venga, Cee’d, Carens én Sportage! 

Kies de Kia die het beste aansluit bij jouw wensen en bepaal vervolgens de gewenste looptijd (24, 36 of 48 maaanden) en het jaarkilometrage. Vervolgens gaan wij voor je aan het werk. We gaan het scherpste maandbedrag voor je uitrekenen en nemen vervolgens contact met je op. Naast dat maandbedrag betaal je alleen nog voor tanken en wassen. Levering is na financiële acceptatie en in overleg bij ons "thuis" (in de showroom) of bij jou thuis! 

Aan het einde van de looptijd lever je de auto weer in. Simple as that! Je kunt er dan natuurlijk ook voor kiezen weer een nieuw Privatelease contract af te sluiten. Voor de komende looptijd . . . Veel rijplezier!

 

Meer info?

Kijk op onze Private Lease - website: www.privateleasenederland.nl

400_5.jpg

 

 

 

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics