Voordeelgarage Goes

400_website-1100x400bovagpng.png

Voordeelgarage Goes is onderdeel van AutoVermeulen in Goes. Met 50 jaar ervaring, weten we waar we het om draait als we het hebben over (auto)mobiliteit. Voordeelgarage-Goes (v/h Speedy Voordeelgarage) verricht compleet onderhoud aan alle merken auto's. Vervanging van ondermeer banden, remmen, uitlaten, schokbrekers en accu's gebeurt uitsluitend met gebruik van originele kwaliteit onderdelen, de voordeelprijs maakt het verschil. 

Sterk in elk merk

De monteurs van Voordeelgarage-Goes zijn gediplomeerd en kunnen vakkundig iedere reparatie uitvoeren voor elk automerk. Of het nu gaat om het vervangen van een versnellingsbak of een vakantiecontrole-beurt, u zult tevreden zijn en snel weer met een goed functionerende auto de werkplaats kunnen verlaten.  

Wie meer wil betalen moet het zelf weten

Bij Voordeelgarage-Goes kunt u rekenen op topservice voor uw auto-onderhoud. Daarom hebben wij met zorg onze servicebelofte samengesteld: Voordat wij onze werkzaamheden beginnen, wordt uw auto zorgvuldig geïnspecteerd; U krijgt vooraf een vrijblijvend advies en een volledig prijsopgave; Reparaties worden alleen verricht als u hiervoor toestemming heeft gegeven; Bij onvoorziene complicaties of vertraging wordt u direct op de hoogte gesteld; Mocht blijken dat u op korte termijn extra reparaties kunt verwachten, dan zullen wij u hierover adviseren.

 

Meer info?

Kijk op onze Voordeelgarage - website: www.voordeelgaragegoes.nl

 

400_alle_merken_white.jpg

 

 

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics