Officieel Fiat dealer

600_500_demo.png

Fiat importeur FCA Nederland heeft AutoVermeulen per 1 September 2016 aangesteld als officieel Fiat dealer voor de provincie Zeeland. In goed overleg en naar tevredenheid van alle partijen is het dealerschap overgedragen van automotions naar AutoVermeulen. “Fiat past uitstekend bij het familiebedrijf wat wij zijn en sluit perfect aan bij onze groeistrategie” aldus Jean-Paul Vermeulen van AutoVermeulen. 

Gedeelde passie

Net als AutoVermeulen wordt Fiat gedreven door passie. Pure liefde voor het autorijden, rekening houdend met al uw mobiliteitswensen. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, de aanschaf van een betrouwbare occasion, het uit laten voeren van onderhoud, APK keuring of schadeherstel of het faciliteren van een huur- of shortleaseauto; bij AutoVermeulen bent u aan het juiste adres!

Een stempel op de geschiedenis

Aan het einde van de 19de eeuw ontstond de moderne auto-industrie. Vanaf het allereerste begin heeft Fiat de geschiedenis daarvan mede vormgegeven en dat doen we tot op de dag van vandaag als een van de hoofdrolspelers in de markt en op het gebied van innovatie.

Technologie

Heeft u uw oog laten vallen op ons merk Fiat? Een verstandige keus want Fiat is het automerk met de laagste CO2-uitstoot van Europa. Technologische innovatie is de kern van al onze projecten. We innoveren om de kwaliteit van het autorijden te verbeteren, om de veiligheid van onze klanten te waarborgen en om onze omgang met het milieu verder te verbeteren. Fiat verkend nieuwe wegen en stelt anderen in staat om deze ook te verkennen.

 

AutoVermeulen is Fiat dealer voor de gehele provincie Zeeland.

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics