Officieel Kia dealer

600_kia-sportage-carplus-back.png

Al sinds 1993 vertegenwoordigen wij met veel succes het snelgroeiende Zuid-Koreaanse merk Kia, daarmee zijn wij de meest ervaren Kia dealer van Zeeland en één van de oudste en meest ervaren Kia dealers van Nederland. 

 

Kiest u voor Kia, dan kiest u voor kwaliteit én design.

Onze kwaliteit is inmiddels bewezen, met onze garantietermijn van maar liefst 7 jaar garanderen wij u maar liefst 2.555 dagen of 150.000 km zorgeloos rijden en lage onderhoudskosten. Uniek in Europa. Daarnaast is de garantie 100% overdraagbaar op de volgende eigenaren, waardoor de restwaarde van de auto hoger blijft en de auto zeer aantrekkelijk is voor toekomstige kopers.

De Duitse top-designer Peter Schreyer geeft alle Kia’s vorm. En niet zo maar een vorm, een prachtige vorm! Kia grossiert dan ook in designprijzen, die voor een grote stijging hebben gezorgd van het marktaandeel. In Nederland, maar ook in de rest van Europa, behoort Kia tot de snelst groeiende automerken.

 

Rijke historie

Dat de historie van Kia teruggaat tot 1944 weten eigenlijk maar weinig mensen. Niet zo gek, want zeker in Europa is Kia nog een jong merk. Pas midden jaren negentig zette Kia voet aan de grond. Met relatief zo weinig geschiedenis op het Europese continent is het des te knapper waar Kia momenteel staat:

  • Stabiel in de top 10 van best verkopende automerken in Nederland
  • Al 5 jaar op rij de derde plaats voor particuliere verkopen in Nederland
  • Best verkopende Aziatische auto merk van Nederland

 

AutoVermeulen is Kia dealer voor de Bevelanden (Zuid- en Noord beveland), Walcheren én Schouwen Duiveland.

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics