Service

Naast de aankoop van nieuwe auto’s en occasions zorgt AutoVermeulen voor een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Ervaren en goed (bij)geschoolde monteurs werken met het grootste gemak aan alle merken auto's, of uw auto nieuw of oud is, hij is altijd in goede handen bij AutoVermeulen!

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent. Het regelmatig aanbieden van uw auto voor onderhoud is essentieel voor de technische staat van uw auto. Door regelmatig uw auto aan te bieden kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen.

 

Vakkundige reparatie en diagnose.

Het kan altijd voorkomen: een defect aan uw auto. Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch opslaan. Diagnoseapparatuur kan daarop de fout of storing uit het geheugen uitlezen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren. Een reparatie op zich is al vervelend genoeg. Dan is het wel prettig dat u kunt rekenen op de kwaliteit van deze reparatie.

 

Apk keuring.

De APK-keuring is de wettelijke verplichte Algemene Periodieke Keuring welke moet worden uitgevoerd aan personen- en bedrijfswagens. Deze keuring heeft tot doel om de verkeersveiligheid te verhogen en het milieu te beschermen. De APK-keuring is een veiligheidskeuring, geen onderhoudsbeurt. Het is een momentopname die niet de garantie geeft dat uw auto tot de volgende APK geen onderhoud of reparatie nodig heeft. Het is aan te raden om uw auto in ieder geval een keer per jaar te laten onderhouden.

De RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) registreert APK-keuringsdata en andere gegevens van voertuigen. Onderaan deze pagina kunt u van alle in Nederland gekentekende voertuigen de APK-datum opvragen. Op deze datum vervalt de geldigheid van de APK-keuring. Als uw voertuig keuringsplichtig is, moet deze vóór de APK-vervaldatum goedgekeurd worden.

 

400_webknop_apk_2.png

 

Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Naast de vakkennis van onze monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoge kwaliteit. En dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijzen we! Banden bijvoorbeeld zijn bij ons niet duurder dan de zgn. bandenhandel, en het stukje aandacht en persoonlijk advies krijgt u er gratis bij. 

 

 

 

KUNNEN WIJ U HELPEN?

 

> Neem contact met ons op!

> Bekijk alle acties!

> Taxeer uw auto!

 

Al klant bij AutoVermeulen? Log in op uw Personal Site!

400_webknop_400x100_inloggen.png

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics