Eerste Hulp Bij Ruitschade.

Bij de AutoVermeulen kijken we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren. Repareren kost u immers minder tijd en geld. Pas als het echt niet anders kan, of als uw veiligheid in het geding komt, vervangen we de ruit.

 

Sterretje repareren.

Omdat een sterretje in de voorruit op ieder moment in een barst kan veranderen, dient een sterretje zo snel mogelijk te worden gerepareerd. Uw voorruit draagt immers voor gemiddeld 30% bij aan de sterkte (lees: veiligheid) van uw auto. Als u goed verzekerd bent, kost een sterreparatie u vaak helemaal niets!

Autoruit vervangen.

Iedere autoruit ongeacht model of merk auto kunnen wij voor u vervangen, bovendien krijgt u garantie op de montage van de ruit. En erg belangrijk: AutoVermeulen levert en monteert uitsluitend originele ruiten. Met een originele ruit is de fabrieksgarantie op uw auto namelijk gewaarborgd! 

Verzekering.

In de meeste gevallen bent u met een uitgebreide WA-polis (WA-Extra, WA-Minicasco, WA-Plus of All Risk) verzekerd voor autoruitschade. Wanneer u bent verzekerd voor ruitschade dan ontvangt u bij AutoVermeulen de hoogst mogelijke korting op uw eigen risico. In vele gevallen betaald u dan helemaal niets óf gegarandeerd nooit meer dan op uw groen kaart vermeld staat.

Alleen WA verzekerd?

Wanneer u slechts WA bent verzekerd met uw auto komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw autoruit. Ook dan kunt u contact opnemen met ons voor een scherpe prijsopgave. 

Wij garanderen . . .

  • Géén verhoogd eigen risico bij reparatie of vervanging
  • Gebruik van originele autoruiten
  • Reparatie en vervanging volgens fabrieksvoorschrift
  • Behoud van uw fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer tijdens reparatie of vervanging
  • Afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij

 

 

 

KUNNEN WIJ U HELPEN?

 

> Neem contact met ons op!

> Bekijk alle acties!

> Taxeer uw auto!

 

Al klant bij AutoVermeulen? Log in op uw Personal Site!

400_webknop_400x100_inloggen.png

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics