Subaru pechhulp

400_subaru_sms.png

Met een Subaru koopt u een kwaliteitsproduct dat u ongetwijfeld vele, veilige en betrouwbare, kilometers rijplezier zal geven. Maar zelfs de meest betrouwbare auto kan wel eens stil komen te staan.

Door een mechanisch defect kan het gebeuren dat uw Subaru even niet verder kan rijden. Maar ook dan kunt u op Subaru rekenen. Met hulp van de Subaru Mobiliteits Service (SMS) worden u, uw medepassagiers en de auto plus eventuele aanhanger zo snel als mogelijk weer op weg geholpen.

 

Subaru Mobiliteits Service (SMS)

Servicenummer: 0031 - 20 851 2229

 

Wat houdt de Subaru Mobiliteits Service in?

De Subaru Mobiliteits Service (SMS) is geldig in Nederland en in veruit de meeste andere Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de Subaru Mobiliteits Service worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan repareren, worden voertuig en inzittenden naar de dichtsbijzijnde Subaru dealer gebracht. Wanneer de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd is er de keuze om een vervangende auto te nemen of, één of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

 

Wanneer heeft u recht op gratis SMS?

Bij iedere nieuwe Subaru die door de officiële Subaru 6 Sterren Dealer wordt afgeleverd, wordt gratis de Subaru Mobiliteits Service voor een periode van 36 maanden na de eerste tenaamstelling verstrekt. Wanneer uw Subaru ouder is dan 3 jaar wordt de Subaru Mobiliteits Service bij het uit laten voeren van de voorgeschreven onderhoudsbeurt - GRATIS - verlengd met één jaar; SERVICE van AutoVermeulen! Vraag ons naar de voorwaarden voor verlengde wegenhulp.

 

 

 

KUNNEN WIJ U HELPEN?

 

> Neem contact met ons op!

> Bekijk alle acties!

> Taxeer uw auto!

 

Al klant bij AutoVermeulen? Log in op uw Personal Site!

400_webknop_400x100_inloggen.png

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics