Financiering

Er zijn tal van lease- en financieringsmaatschappijen in Nederland, dat is duidelijk. Waarom zou u dan alles via uw eigen dealer regelen? Het antwoord is heel simpel: Uw eigen dealer is bekend met u en uw auto en kan uw wensen omzetten in een passend voorstel dat perfect aansluit bij uw financiële situatie. Welke financieringsvorm u ook kiest voor uw nieuwe of gebruikte auto, AutoVermeulen is uw financieringsexpert!

 

Een sterk en betrouwbaar team.

AutoVermeulen vormt samen in nauwe samenwerking met Kia Financial Services (Santander) een sterk team dat u graag een zo compleet mogelijke service biedt. AutoVermeulen helpt u dus niet alleen met de aankoop van uw nieuwe auto, maar ook met al uw financiële autozaken. U regelt alles onder één dak. Dat is wat AutoVermeulen onder een perfecte service verstaat!

 

De verschillende financieringsvormen:

1. Huurkoop

Huurkoop is een financiering waarbij het geleende bedrag inclusief de verschuldigde kredietvergoeding, wordt terugbetaald in vooraf vastgestelde maandbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele looptijd van kracht.

De voordelen van Huurkoop

  • Vaste maandlasten
  • Vaste rente

 

2. AutoVermeulen Smart Pay

AutoVermeulen Smart Pay (huurkoop met slottermijn) is een financiering met een vooraf overeengekomen, laatst af te lossen termijn. Over de slottermijn behoeft alleen rente te worden betaald en geen aflossing, waardoor de maandtermijnen aanzienlijk worden verlaagd.

De voordelen van AutoVermeulen Smart Pay

  • Vaste lage maandlasten
  • Vaste rente

400_smartpay_logo_tekst.png

 400_smartpay_website.png

 

Dit betreft een niet-doorlopend productaanbod van Kia Finance een handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V., geregistreerd bij de autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummker 12011170. AutoVermeulen handelt als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Het jaarlijkse kostenpercentage is een prijsaanduiding van het krediet, hierin komen alle kosten tot uitdrukking. Toetsing en registratie vindt plaats bij BKR. Op verzoek voorzien wij u van het standaard informatieblad, Algemene Voorwaarden en privacystatement, deze zijn ook op te vragen via 030-6388180. Kia Finance en AutoVermeulen geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 

Bent u nieuwsgierig geworden, en wilt u vrijblijvend informeren naar hoeveel u kunt lenen? 

400_webknop_400x100_klikhier_handje.png

 

 400_geldlenenkostgeld.PNG 

 

 

 

KUNNEN WIJ U HELPEN?

 

> Neem contact met ons op!

> Bekijk alle acties!

> Taxeer uw auto!

 

Al klant bij AutoVermeulen? Log in op uw Personal Site!

400_webknop_400x100_inloggen.png

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics