Leasing

Wat voor auto u ook kiest - of misschien al gekozen heeft - met de leaseservice van AutoVermeulen kiest u voor gemak, duidelijkheid en kwaliteit. Afgestemd op uw wensen. AutoVermeulen combineert hoge kwaliteit met lage kosten en professionele kennis met persoonlijke aandacht.  Doordat wij samenwerken met meerdere leasemaatschappijen kunnen wij u altijd de beste aanbieding doen.

 

De verschillende mogelijkheden:

1. Full Operational Lease

Met Full Operational Leasing is voor een vast bedrag per maand de mobiliteit van uw wagenpark vanzelfsprekend. U heeft er verder geen omkijken naar. Administratie, verzekering, onderhoud en reparatie: alles wordt geregeld….  Bij deze leasevorm staat de auto niet op de balans en heeft deze dus geen effect op de solvabiliteit. Dat kan een groot voordeel zijn.

 

2. Netto Operational Lease

U kunt ook kiezen voor Netto Operational Leasing. Dit is aantrekkelijk als u de auto niet op de balans wilt hebben, maar de service-componenten graag zelf regelt.

 

3. Financial Lease

Wilt u wel graag de auto op de balans hebben, maar u wilt niet 100% investeren in een auto, dan is Financial Lease voor u de meest geschikte vorm. 

 

4. Shortlease

Het aanschaffen van een nieuwe auto of het aangaan van een langdurig leasecontract kan in deze situaties een groot risico zijn. Shortlease is de ideale oplossing om uw wagenpark flexibel te vergroten zonder risico's of kapitaalbeslag. Shortlease is dan ook geen lease, maar huur voor een langere periode. U bepaalt hoe lang u van het voertuig gebruik wilt maken en heeft de vrijheid om het contract per maand op te zeggen! Dit alles tegen een vast laag maandbedrag en inclusief de onderstaande componenten:

  • Afschrijving
  • Rente
  • Verzekering
  • Houderschapsbelasting
  • Reparatie, onderhoud en banden

 

5. Privatelease (NIEUW!)

Nog niet zo lang geleden was een auto lease uitsluitend mogelijk als zakelijke auto of via uw werkgever. Met Kia Private Lease van AutoVermeulen kun je als werknemer, zzp-er, AOW-er, student of huisvrouw tegen een vaste prijs per maand particulier een auto leasen. Een splinternieuwe auto voor één vast bedrag per maand; geen zorgen over dure reparaties, naderend onderhoud, APK keuring, verzekeringspremie óf bijtelling. Met andere woorden: 100% zekerheid over je autokosten. Alleen de brandstof en een eventueel eigen risico bij schade betaal je zelf.

 

Ieder mens is anders, dat vraagt om maatwerk!

Graag gaan we met u in gesprek om zo een advies op maat te geven. Wij kunnen voor u een ideaal pakket samenstellen, toegesneden op uw situatie, wensen en eisen.

 

Vragen over autoleasing, de voor- en nadelen in uw situatie? Wij adviseren u graag!

400_webknop_400x100_neem_contact_op.png

 

 

 

KUNNEN WIJ U HELPEN?

 

> Neem contact met ons op!

> Bekijk alle acties!

> Taxeer uw auto!

 

Al klant bij AutoVermeulen? Log in op uw Personal Site!

400_webknop_400x100_inloggen.png

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics