Business 3 Business 4 Business 5 Business 6 business1 Business 2 Business 7 Business shirt

400_av_zakelijk.png

 

Onze organisatie ontzorgt de uwe!

Binnen AutoVermeulen kunnen wij u als zakelijke klant volledig ontzorgen op het gebied van uw mobiliteit.  Met onze kennis en meer dan 50 jaar ervaring zijn wij heel goed in staat om u te adviseren omtrent het beheer van uw wagenpark.

Als we spreken over zakelijke mobiliteit, spreken WIJ over maatwerk! Of het nu gaat om aankoop, lease (financieel of operationeel), huur, shortlease of het onderhoud van uw totale wagenpark ongeacht het merk . . . AutoVermeulen helpt u met het maken van de juiste keuze voor úw bedrijf!

400_63-optima.png

Ons uitgebreide dienstenpakket biedt alle ingrediënten die u van een professioneel mobiliteitspartner mag verwachten. Hieronder volgt een overzicht van onze diensten:

 

Zakelijk Kia rijden.

Sinds 2012 staat Kia steevast in de top 3 van particuliere autoverkopen in Nederland. Een prestatie waar we trots op zijn. Ook in de zakelijke markt zijn wij de afgelopen jaren sterk gegroeid dankzij onze aantrekkelijke modellen. Deze zijn zonder uitzondering voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting en verpakt in prijswinnend design.

Enkele Kia highlights zijn:  

  • Hoge kwaliteit, lage onderhoudskosten.
  • Lage bijtelling  , hoge restwaarde.
  • Aantrekkelijke business-modellen.
  • Maatwerk voor de zakelijke markt  (koop, lease, shortlease, huur).
  • en natuurlijk . . . 7 jaar volledige fabrieksgarantie.

 

Wij zijn AutoVermeulen, uw Kia dealer!

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, de aanschaf van een betrouwbare occasion, het uit laten voeren van onderhoud, APK keuring of schadeherstel of het faciliteren van een huur- of shortleaseauto; bij AutoVermeulen bent u aan het juiste adres! Met meer dan 50 jaar ervaring hebben wij op al uw (mobiliteits)vragen een antwoord, maar bovenal . . . de juiste oplossing!

 

Ons zakelijk mobiliteitspakket omvat o.a. :

 

Verkoop van nieuwe auto's en (jonge) occasions

Al sinds 1993 vertegenwoordigen wij met veel succes het snelgroeiende Zuid-Koreaanse merk Kia, daarmee zijn wij de meest ervaren Kia dealer van Zeeland en één van de oudste en meest ervaren Kia dealers van Nederland. Liever een jonge occasion? Vanzelfsprekend voor een eerlijke prijs én met de beste garanties. Met een garantietermijn van 6 maanden tot wel 7 jaar zit je gegarandeerd goed bij AutoVermeulen! Meer dan 75 occasions - glimmend van voor- tot achterbumper - staan voor je klaar, in onze showroom maar ook op onze (altijd actuele) website!

Vermeulen Autoverhuur

Als u voor uw onderneming op zoek bent naar een goede, betrouwbare en zeer voordelige partner voor het huren van een auto is bent u bij Vermeulen Autoverhuur aan het juiste adres. Meer info >>> www.vermeulenautoverhuur.nl

Vermeulen Shortlease

Op zoek naar permanente flexibiliteit in uw wagenpark, dan is shortlease iets voor u, we adviseren u graag! Als u “shortleast” combineert u het prijsniveau van een Full Operational leasecontract met de vrijblijvendheid in looptijd van een huurovereenkomst. Meer info >>> www.vermeulenautoverhuur.nl

Leasing

Wat voor auto u ook kiest - of misschien al gekozen heeft - met de leaseservice van AutoVermeulen kiest u voor gemak, duidelijkheid en kwaliteit. Afgestemd op uw wensen. AutoVermeulen combineert hoge kwaliteit met lage kosten en professionele kennis met persoonlijke aandacht.  Doordat wij samenwerken met meerdere leasemaatschappijen kunnen wij u altijd de beste aanbieding doen.

VoorraadLease

Snel rijden én voordelig leasen? Dat kan, als u kiest voor een leaseauto uit onze voorraad. Wij hebben namelijk doorlopend een snel wisselende collectie nieuwe auto’s op voorraad. Als u hieruit kiest profiteert u niet alleen van een snelle levering, maar ook van een superscherpe prijs (voorraadkorting).  Met voorraadlease van AutoVermeulen is de mobiliteit van uw wagenpark snel en voor een vast scherp tarief per maand gegarandeerd.

Privatelease

Het alternatief voor een auto van de zaak, een private leaseauto (bijtellingsvrij)! Staat u voor de keuze? Een conventionele leaseauto met alle risico's van dien of een mobiliteitsbudget verstrekken aan uw medewerkers? In dat laatste geval kan privatelease wel eens dé oplossing zijn voor ú en úw medewerkers. Meer info >>> www.privateleasenederland.nl

Finance

Er zijn tal van lease- en financieringsmaatschappijen in Nederland, dat is duidelijk. Waarom zou u dan alles via uw eigen dealer regelen? Het antwoord is heel simpel: Uw eigen dealer is bekend met u en uw auto en kan uw wensen omzetten in een passend voorstel dat perfect aansluit bij uw financiële situatie. Welke financieringsvorm u ook kiest voor uw nieuwe of gebruikte auto, AutoVermeulen is uw financieringsexpert!

Onderhoud & Reparatie

Ervaren en goed (bij)geschoolde monteurs werken met het grootste gemak aan alle merken auto's (ook wagenparken) Of uw auto nieuw of oud is, hij is altijd in goede handen bij AutoVermeulen! Naast de vakkennis van onze monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van hoge kwaliteit. En dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn bewijzen we! Banden bijvoorbeeld zijn bij ons niet duurder dan de zgn. bandenhandel, en het stukje aandacht en persoonlijk advies krijgt u er gratis bij. Meer info >>> www.voordeelgaragegoes.nl

24/7 pechhulp

Wij zien graag dat u onbezorgd van uw Kia geniet. Maar mocht u onverhoopt toch een keer stranden dan bent u verzekerd van gratis hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen per week en in heel Europa. Uw ongemak wordt tot een minimum beperkt en u bent zo snel mogelijk weer op de weg.                                       

Schadeherstel

Wanneer u te maken krijgt met schade, dan is dit al vervelend genoeg. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van deze schade zo voorspoedig mogelijk verloopt. U kunt bij ons terecht voor de totale schadeafhandeling, en garanderen u na schadeherstel weer volop rijplezier. Bovendien zorgen wij voor vervangend vervoer, de zaken gaan immers gewoon door . . .

Haal & Breng Service

Heeft u zelf geen tijd om uw auto te halen of te brengen? Geen nood, dan halen wij 'm toch gewoon bij u op ne desgewenst brengen we hem ook weer terug. Kunt u gewoon uw werk doen!

Vervangend vervoer

Als uw auto voor reparatie en/of onderhoud naar de werkplaats moet, is het handig als u over vervangend vervoer kunt beschikken. Bij AutoVermeulen staat er altijd een uitstekende auto voor u klaar, tegen een scherpe prijs.

Persoonlijke aandacht, professioneel advies

AutoVermeulen staat voor professioneel advies en een open en persoonlijke relatie met de klant. Dit is voor ons de essentie van het zakendoen. In ons contact met u en bij al onze werkzaamheden voor u, willen wij dat u dat zo ervaart.

Onze organisatie ontzorgt de uwe! 

400_wij_regelen_u_rijdt_soul.jpg

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze coördinator zakelijke markt:

 
Jean-Paul Vermeulen

T: (0113) - 56 18 12  |  E: jpvermeulen@autovermeulen.nl

400_linkedin_logo_left_400.png

 

 

AutoVermeulen belt u!


Wilt u AutoVermeulen iets vragen?E

|

info@autovermeulen.nl


T

|

(0113) 56 18 12

Realisatie: Auto-Mark / TiDi Graphics