100% tevreden klanten
Daar gaan we voor!

100% TEVREDEN!

Het gaat er bij AutoVermeulen om dat u als klant 100% tevreden bent. Elke dag weer werken wij er met z’n allen hard aan om dit te realiseren. Eén van onze speerpunten is dan ook; herkend worden als een van de beste bedrijven in de regio op het gebied van service en dienstverlening.

Wij vragen regelmatig onze klanten – na aanschaf van een auto, het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt of na een reparatie – mee te werken aan een klanttevredenheidsonderzoek. Wij zijn namelijk oprecht geïnteresseerd in wat u van ons vindt, van ons werk, van de ontvangst en van het comfort van onze vestiging.

Oók als u onverhoopt niet helemaal tevreden mocht zijn willen wij dat graag van u weten. Geeft u ons dan alstublieft de kans om uw ontevredenheid weg te nemen en u alsnog tevreden te stellen. U kunt zich wenden tot de verkoopadviseur of tot één van onze medewerkers aan de receptiebalie.

In ons klanttevredenheidsonderzoek kennen wij drie vormen van tevredenheid, gekoppeld aan de hieronder vermelde puntentoekenning/waarderingscijfer.

 

 

 

Waarderingscijfer 1 t/m 6

De kleur rood staat gelijk aan een rapportcijfer 1 t/m 6. Net als u zijn wij hier niet tevreden mee. We zullen er alles aan doen om u alsnog tevreden te stellen

 

Waarderingscijfer 7 of 8

Waardeert u ons met een rapportcijfer 7 of 8 dan bent u ogenschijnlijk tevreden over ons en onze dienstverlening. Voor ons is deze waardering een signaal om nog beter ons beste te doen.

 

Waarderingscijfer: 9 of 10

Wij zijn pas tevreden als het stoplicht op groen staat, ofwel als u ons waardeert met minimaal een 9 . . . Maar we gaan voor de 10! Immers 100% tevreden klanten is ons doel!

 

 

Home100% TEVREDEN!