Autoverhuur & Shortlease

Belangrijke mededeling!

Per 1 januari 2023 staken wij onze Autoverhuur & Shortlease activiteiten (onder de naam Vermeulen Autoverhuur & Shortlease). Wij gaan ons volledig focussen op de verkoop van personenauto’s (jong gebruikt, bijna nieuw én nieuw) en lichte bedrijfswagens. Daarnaast voeren wij met passie en vol toewijding het onderhoud, reparatie en service uit aan personenauto’s, lichte bedrijfswagens en campers.

AutoVermeulen is . . .


Expert in KIA

AutoVermeulen voert het merk Kia vanaf 1993, en zijn daarmee één van oudste en meest ervaren Kia garages van Nederland. Tot en met 2020 behoorden wij tot het Nederlandse Kia dealernetwerk. Vanaf 2020 hebben wij gekozen voor een geheel onafhankelijke vorm: Expert in Kia. Als onafhankelijk Expert in Kia hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van jonge – tot bijna nieuwe – Kia modellen. Vanzelfsprekend voeren wij ook het onderhoud & service uit aan uw Kia, jong of oud.


Expert in FIAT

Na een zeer succesvolle transitie voor ons merk Kia (van Kia dealer naar Expert in Kia) hebben wij ervoor gekozen deze zelfde transitie toe te passen op het merk Fiat. Met name de onafhankelijkheid is een hele belangrijke factor. Als onafhankelijk Expert in Fiat specialiseren wij ons in de verkoop van jonge – tot bijna nieuwe – Fiat modellen. Vanzelfsprekend voeren wij ook het onderhoud & service uit aan uw Fiat, jong of oud. Voor beide merken geldt dat wij niet langer gebonden zijn aan Nederland voor de inkoop van auto’s, onderdelen en kennis, maar kopen wij Europees in.  


Subaru Service Centre

AutoVermeulen heeft meer dan 25 jaar Subaru ervaring. Sinds enige jaren is AutoVermeulen geen Subaru dealer meer, maar Subaru Erkend Reparateur (Subaru Service Centre). Hierbij concentreren wij ons vol toewijding op onderhoud, reparatie en service van uw Subaru, ongeacht het type of bouwjaar. Een Subaru is namelijk niet zomaar een auto, een Subaru is bijzonder, héél bijzonder!


Vermeulen Dealeroccasions

Vermeulen Dealeroccasions zijn jonge tot soms bijna nieuwe personenauto’s afkomstig van dealerbedrijven en geselecteerde leasemaatschappijen, aangevuld met kwaliteitsoccasions die door eigen inruil verkregen zijn. Vanzelfsprekend worden deze vooraf grondig geïnspecteerd voordat we deze überhaupt te koop aanbieden. We leveren uitsluitend compleet aan de klant af, d.w.z. incl. garantie, wegenhulp en onderhouden volgens fabrieksadvies.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mooie kwaliteitsauto’s voor onze (toekomstige) klanten, daarom kopen wij ook auto’s in. Wij kopen je auto.


Eurorepar Car Service

AutoVermeulen is aangesloten bij Eurorepar, het multimerken netwerk van de Stellantis groep. Deze groep is ontstaan door de fusie van de PSA group en FCA én daar mee één van de grootste auto- en onderdelenfabrikanten ter wereld. Automerken die onder Stellantis vallen zijn o.a. Peugeot, Citroën, Fiat, Opel, Alfa Romeo, DS, Lancia en Abarth. Maar ook een aantal van oorsprong Amerikaanse merken zoals Jeep, Chrysler en Dodge behoren tot Stellantis.

Eurorepar Car Service is “Thuis” in de volgende merken:


HomeAutoverhuur & Shortlease