Claim nu je deal!!!

Black Friday deals!!! Alléén 22 november (9.00) t/m 26 november (18.00)

2e FIAT 500 HYBRID

HALVE PRIJS

of

PRIVATE LEASE

V.A. € 199,- p.m.

Vanaf maandag 22 november 09:00 uur tot en met vrijdag 26 november 18:00 uur kun je bij Fiat profiteren van een waanzinnige Black Friday-deal: Bij aanschaf van een Fiat 500 Hybrid, krijg je een tweede Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs! Of ga voor private lease en rij in je nieuwe Fiat 500 Hybrid vanaf €199,- p/mnd (7500 km/60 mnd).

Ontdek de Hybridetechnologie voor het hele Fiat 500-gamma, die de meest iconische stadswagen ooit efficiënter maakt en je rijervaring nog verbetert.

Belangrijkste standaarduitrusting:

• Lichtmetalen velgen
• 7″ Uconnect™ radio met Bluetooth, DAB & USB
• Apple Carplay en Android auto
• Parkeersensoren achter
• Cruise control
• Uconnect™ radio met DAB & USB
• Airconditionning
• In de hoogte verstelbaar stuurwiel
• Elektrische ruiten vooraan
• Afstandsbediening met centrale deurvergrendeling
• 7 Airbags
• Snelheidsbegrenzer

En als ik er nou maar één wil kopen?

Kan ik dan ook profiteren van deze geweldige Black Friday Deal?

Ja natuurlijk! Wij van AutoVermeulen sluiten niemand uit! Bij aankoop van één Fiat 500 Hybrid krijg je van ons 25% korting, deze wordt berekend op de fiscale waarde van de auto en op basis van de huidige prijslijst 2021.

(zie wettelijke kennisgeving onderaan deze pagina)

Rekenvoorbeeld

Fiat 500 Cult Hybrid (incl. Cult + pack)
Rijklaaprijs (incl. meerprijs pastellak en Cult + pack)€ 18.245,-
25% Black Friday korting (berekend over fiscale waarde)€ 4.277,-
U betaald nu slechts* € 13.968,-

* (orderdatum 22 november 09:00 uur tot en met vrijdag 26 november 18:00 uur)

Neem contact met ons op


Heeft u vragen? Geen probleem, we helpen u heel graag persoonlijk verder.

Of klik op onderstaande knoppen voor onze contactpagina, routebeschrijving en openingstijden:

Wettelijke kennisgeving:

De korting zal worden verwerkt door per voertuig 25% in mindering te brengen op de zogenaamde fiscale waarde, op basis van de huidige prijslijst 2021. Dit is de netto catalogusprijs van het voertuig inclusief accessoires die af-fabriek in het voertuig zijn gemonteerd, vermeerderd met BTW en BPM. De actie is geldig voor klantorders geplaatst van 22 november 2021 t/m 26 november 2021. De actie is voorbehouden voor consumenten en enkel van toepassing op de Fiat 500 Hybrid. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet- en (private) leaseorders en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen en specificaties zijn indicatief en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895, AFM vergunningsnummer 12013694). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar, mogelijk dient een aanbetaling of een slotbetaling te worden gedaan. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Foto’s kunnen afwijken van de werkelijkheid.

HomeBlack Friday deals!!!