CORONA MAATREGELEN

Update: 14-12-2020

Tijdens de lockdown sluiten alle niet-essentiële winkels, uitgezonderd hiervan zijn locaties voor reparatie en onderhoud van motorvoertuigen. Onze werkplaats blijft dus gewoon geopend voor onderhoud en reparatie! Niet alleen voor reeds gemaakte afspraken, maar ook nieuwe afspraken zijn gewoon in te plannen. Dit inplannen kan op de wijze die u van ons gewend bent; telefonisch of online (www.autovermeulen.nl/werkplaatsafspraak).

Onze showroom is gesloten, maar bij interesse in een nieuwe of gebruikte auto blijven we graag in contact met u. Onze verkopers zijn tijdens de lockdown telefonisch of per mail bereikbaar.

Krijgt u binnenkort uw nieuwe auto of occasion door ons geleverd? dan nemen wij contact met u op om af te spreken hoe wij dit voor u oplossen.

Onderdelen bestellen kan bij ons online, (www.autovermeulen.nl/magazijn) onderdelen ophalen is alleen mogelijk op afspraak.

Ook onze afdeling autoverhuur is gewoon geopend, reserveren kan telefonisch en online. Het ophalen van uw huurauto kan alleen na reservering en uitsluitend op afspraak.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.autovermeulen.nl/coronavirus

Stay safe!

Hartelijke groet,

Team AutoVermeulen


Openingstijden werkplaats/receptie/magazijn/autoverhuur:

  • MA t/m VR 8.00 – 18.00 uur
  • ZA GESLOTEN

Openingstijden showroom:

  • v.a. 14/12/2020 t/m 19/01/2021 is de showroom GESLOTEN

Voor de nieuwe Corona/Lockdown maatregelen geldt dat wij net als iedereen nog niet exact het weet hoe de regels precies geïnterpreteerd dienen te worden. Dit houdt in dat er dus wijzigingen kunnen komen in de praktische uitvoering van de regels. Als dit het geval is houden wij u op de hoogte. Voor vragen kunt u ons altijd bellen of via mail contact met ons opnemen.


Vanzelfsprekend volgen wij de landelijke RIVM richtlijnen en indien van toepassing van de plaatselijke autoriteiten. De gezondheid van u en onszelf staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

We gaan serieus met deze richtlijnen om, en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Algemene (landelijke) basisregels voor iedereen:

  1. blijf bij klachten thuis en laat u testen.
  2. houd 1,5 meter afstand van anderen.
  3. was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog.
  4. vermijd drukte.

1/ Blijf thuis bij klachten en laat u testen.

Heeft u een afspraak met ons voor onderhoud, reparatie of showroombezoek? Vanzelfsprekend bent u altijd welkom! Echter op één voorwaarde; uw gezondheid, en daarmee ook die van ons. Heeft u klachten (verkoudheid, keelklachten, koorts) blijf dan thuis en laat u testen. Met een negatieve coronatest-uitslag bent u uiteraard weer van harte welkom.

Heeft u in de tussentijd toch vragen over onze diensten/producten? Bel ons gerust, of maak een afspraak voor Whats-App beeldbellen als u liever vanuit huis zaken met ons doet.

2/ Houd 1,5 meter afstand.       

We hebben ons pand zodanig ingericht dat wij altijd de 1,5 meter – regel kunnen waarborgen. Verkoopkantoren zijn ruim opgezet en voorzien van aparte computerschermen zodat u gewoon mee kunt kijken op ons scherm. Wij hebben het aantal wachtruimtes in onze showroom uitgebreid en d.m.v. een scherm gescheiden.

3/ Was uw handen en hoest en nies in uw elleboog.

Bij binnenkomst vragen wij van u uw handen te ontsmetten met handalcohol. Daarnaast is er ook altijd de mogelijkheid om uw handen met zeep te wassen en met papier af te drogen. Hoesten of niesen doet u vanzelfsprekend in de elleboog.

4/ Vermijd drukte.

Ons pand is dusdanig ruim van opzet dat de 1,5 meter – regel nimmer in het geding kan komen. Twijfelt u? Maak dan van tevoren een afspraak op een rustige tijd.


Naast de “standaard” regels die de overheid/RIVM heeft opgesteld ter voorkoming en verspreiding van het Corona virus hebben wij nog een aantal aanvullende maatregelen genomen. Die wij kort voor u toelichten:

Mondkapjes.

per 1-12-2020 geldt de landelijke mondkapjesplicht in publiek toegankelijke ruimtes. Dit houdt in dat wij van u verwachten dat u in onze showroom/receptieruimte vanaf deze datum een mondkapje draagt.

Om dit voor iedereen werkbaar te maken hebben wij de publiekstoegangkelijke ruimten beperkt tot alleen de showroom/receptieruimte, per genoemde datum is de werkplaats voor bezoekers gesloten.

Op afspraak.

U bent van harte welkom, maar vooraf een afspraak maken heeft echter wel onze voorkeur. Hiervoor kunt u bellen, appen of via contactpagina op onze website.

Zonder afspraak.

Ook zonder afspraak bent u welkom al heeft dat niet onze voorkeur. Wij vragen u echter wel uw bezoek te registreren bij binnenkomst. Zoals u hieronder kunt lezen hebben wij binnen ons pand zoveel mogelijk maatregelen getroffen voor een veilig bezoek.

Bezoek ons bedrijf met maximaal 2 personen.

Wij willen te allen tijde voorkomen dat het “te druk” wordt en we de 1,5 meter regel niet kunnen handhaven. We vragen u daarom maximaal met 2 personen ons pand te betreden, vanzelfsprekend zijn kinderen tot 12 jaar hiervan uitgezonderd.

Overdracht van autosleutels.

Op alle gebied trachten wij zgn. hand-hand contact te voorkomen, één voorbeeld hiervan is de overdracht van autosleutels. Wij vragen u de sleutels bij de receptiebalie in één van de sleutelbakjes te leggen, waarna onze medewerkers de sleutels zelf pakken. Het retourneren van autosleutels gaat op dezelfde manier.

Handen schudden.

Bijna vanzelfsprekend schudden wij u geen hand, toch benadrukken we dit nogmaals aangezien dit voor velen een automatisme is. Heeft u net de koop van een nieuwe auto bezegeld? We bedanken en feliciteren u op afstand.

Extra schoonmaakrondes.

Wij maken extra schoonmaakrondes door ons pand en leggen hierbij de nadruk op o.a. deurkrukken, balustrades, koffiemachine etc.

Betaling PIN of contant.

Om hand-hand contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt en reinigen wij direct de handen met handalcohol.

Aflevering (nieuwe) auto?

Geen probleem, dit feestje kan gewoon doorgaan. Wel houden we de uitleg ín de auto een stuk korter dan u van ons gewend bent aangezien wij niet met u in één auto plaatsnemen. Desgewenst maken wij daags na de aflevering met u een herhaalafspraak om vragen te beatwoorden. We kunnen u tevens voorzien van een aantal korte “uitleg-filmpjes”.

Heeft u vragen, opmerkingen of juist tips over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail:

Met hartelijke groet / Cordiali Saluti,

Team/Familie AutoVermeulen


HomeCORONA MAATREGELEN