CORONA MAATREGELEN

Update: 23-02-2021

Verkoop op afspraak weer mogelijk per 3 Maart aanstaande. Dit is een van de versoepelingen die premier Rutte vanavond aankondigde. De afspraak moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt, er mogen maximaal 6 klanten per uur worden ontvangen, er mogen maximaal twee klanten per verdieping worden ontvangen en een bezoek duurt minimaal tien minuten.

De basisregels (RIVM) waaronder de mondkapjesplicht, anderhalve meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten, blijven gelden.

Hieronder volgen in het kort – per afdeling – de geldende regels.

Heeft u vragen, opmerkingen of juist tips over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail:

WERKPLAATS;

Normaal geopend, op afspraak, wachten tijdens onderhoud mogelijk in gescheiden wachtruimtes.

  • Openingstijden werkplaats: ma t/m vr 8.00-17.00, za en zo gesloten
  • Openingstijden werkplaatsreceptie (auto halen brengen) 7.45-18.00, za en zo gesloten
  • Afspraken maken voor werkplaats bij voorkeur online (www.autovermeulen.nl/werkplaatsafspraak) of telefonisch.

AUTOVERHUUR;

Normaal geopend, vooraf reserveren, ophalen en inleveren op afspraak.

  • Openingstijden autoverhuur: ma t/m vr 8.00-17.00, za en zo gesloten
  • Reserveren bij voorkeur online (www.vermeulenautoverhuur.nl) of telefonisch.

MAGAZIJN (onderdelen);

Normaal geopend, vooraf bestellen, ophalen op afspraak.

SHOWROOM;

Verkoop op afspraak weer mogelijk per 3 Maart. Afspraak minimaal 4 uur van tevoren, maximaal 6 bezoekers per uur, maximaal 2 bezoekers per verdieping (ons pand heeft 3 verdiepingen). Uw bezoek duurt minimaal 10 minuten tot maximaal de afgesproken tijd.

  • Openingstijden showroom: ma t/m vr 9.00-18.00, za 9.00 t/m 17.00, zo gesloten
  • Online shoppen; op onze website vind u ons complete aanbod
  • Showroombezoek / proefrit op afspraak, voorkeur telefonisch
  • Taxeren op afspraak of op afstand (mail/app)

Aflevering van uw (bijna) nieuwe auto of occasion; Uiteraard op afspraak én een stuk korter dan u van ons gewend bent aangezien wij niet met u in één auto plaatsnemen. Desgewenst maken wij daags na de aflevering met u een herhaalafspraak om vragen te beantwoorden. We kunnen u tevens voorzien van een aantal korte “uitleg-filmpjes”.

Heeft u vragen, opmerkingen of juist tips over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail:


Naast de “standaard” regels die de overheid/RIVM heeft opgesteld ter voorkoming en verspreiding van het Corona virus hebben wij nog een aantal aanvullende maatregelen genomen. Die wij kort voor u toelichten:

Mondkapjes.

per 1-12-2020 geldt de landelijke mondkapjesplicht in publiek toegankelijke ruimtes. Dit houdt in dat wij van u verwachten dat u in onze showroom/receptieruimte vanaf deze datum een mondkapje draagt.

Om dit voor iedereen werkbaar te maken hebben wij de publiekstoegangkelijke ruimten beperkt tot alleen de showroom/receptieruimte, per genoemde datum is de werkplaats voor bezoekers gesloten.

Bezoek ons bedrijf met maximaal 2 personen.

Wij willen te allen tijde voorkomen dat het “te druk” wordt en we de 1,5 meter regel niet kunnen handhaven. We vragen u daarom maximaal met 2 personen ons pand te betreden, vanzelfsprekend zijn kinderen tot 12 jaar hiervan uitgezonderd.

Overdracht van autosleutels.

Op alle gebied trachten wij zgn. hand-hand contact te voorkomen, één voorbeeld hiervan is de overdracht van autosleutels. Wij vragen u de sleutels bij de receptiebalie in één van de sleutelbakjes te leggen, waarna onze medewerkers de sleutels zelf pakken. Het retourneren van autosleutels gaat op dezelfde manier.

Handen schudden.

Bijna vanzelfsprekend schudden wij u geen hand, toch benadrukken we dit nogmaals aangezien dit voor velen een automatisme is. Heeft u net de koop van een nieuwe auto bezegeld? We bedanken en feliciteren u op afstand.

Extra schoonmaakrondes.

Wij maken extra schoonmaakrondes door ons pand en leggen hierbij de nadruk op o.a. deurkrukken, balustrades, koffiemachine etc.

Betaling PIN of contant.

Om hand-hand contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt en reinigen wij direct de handen met handalcohol.

Heeft u vragen, opmerkingen of juist tips over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail:


HomeCORONA MAATREGELEN