CORONA MAATREGELEN

Vanzelfsprekend volgen wij de landelijke RIVM richtlijnen en indien van toepassing van de plaatselijke autoriteiten. De gezondheid van u en onszelf staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

We gaan serieus met deze richtlijnen om, en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Algemene (landelijke) basisregels voor iedereen:

  1. blijf bij klachten thuis en laat u testen.
  2. houd 1,5 meter afstand van anderen.
  3. was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog.
  4. vermijd drukte.

1/ Blijf thuis bij klachten en laat u testen.

Heeft u een afspraak met ons voor onderhoud, reparatie of showroombezoek? Vanzelfsprekend bent u altijd welkom! Echter op één voorwaarde; uw gezondheid, en daarmee ook die van ons. Heeft u klachten (verkoudheid, keelklachten, koorts) blijf dan thuis en laat u testen. Met een negatieve coronatest-uitslag bent u uiteraard weer van harte welkom.

Heeft u in de tussentijd toch vragen over onze diensten/producten? Bel ons gerust, of maak een afspraak voor Whats-App beeldbellen als u liever vanuit huis zaken met ons doet.

2/ Houd 1,5 meter afstand.       

We hebben ons pand zodanig ingericht dat wij altijd de 1,5 meter – regel kunnen waarborgen. Verkoopkantoren zijn ruim opgezet en voorzien van aparte computerschermen zodat u gewoon mee kunt kijken op ons scherm. Wij hebben het aantal wachtruimtes in onze showroom uitgebreid en d.m.v. een scherm gescheiden.

3/ Was uw handen en hoest en nies in uw elleboog.

Bij binnenkomst vragen wij van u uw handen te ontsmetten met handalcohol. Daarnaast is er ook altijd de mogelijkheid om uw handen met zeep te wassen en met papier af te drogen. Hoesten of niesen doet u vanzelfsprekend in de elleboog.

4/ Vermijd drukte.

Ons pand is dusdanig ruim van opzet dat de 1,5 meter – regel nimmer in het geding kan komen. Twijfelt u? Maak dan van tevoren een afspraak op een rustige tijd.


Naast de “standaard” regels die de overheid/RIVM heeft opgesteld ter voorkoming en verspreiding van het Corona virus hebben wij nog een aantal aanvullende maatregelen genomen. Die wij kort voor u toelichten:

Overdracht van autosleutels.

Op alle gebied trachten wij zgn. hand-hand contact te voorkomen, één voorbeeld hiervan is de overdracht van autosleutels. Wij vragen u de sleutels bij de receptiebalie in één van de sleutelbakjes te leggen, waarna onze medewerkers de sleutels zelf pakken. Het retourneren van autosleutels gaat op dezelfde manier.

Handen schudden.

Bijna vanzelfsprekend schudden wij u geen hand, toch benadrukken we dit nogmaals aangezien dit voor velen een automatisme is. Heeft u net de koop van een nieuwe auto bezegeld? We bedanken en feliciteren u op afstand.

Extra schoonmaakrondes.

Wij maken extra schoonmaakrondes door ons pand en leggen hierbij de nadruk op o.a. deurkrukken, balustrades, koffiemachine etc.

Betaling PIN of contant.

Om hand-hand contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt en reinigen wij direct de handen met handalcohol.

Aflevering (nieuwe) auto?

Geen probleem, dit feestje kan gewoon doorgaan. Wel houden we de uitleg ín de auto een stuk korter dan u van ons gewend bent aangezien wij niet met u in één auto plaatsnemen. Desgewenst maken wij daags na de aflevering met u een herhaalafspraak om vragen te beatwoorden. We kunnen u tevens voorzien van een aantal korte “uitleg-filmpjes”.

Heeft u vragen, opmerkingen of juist tips over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail:

Met hartelijke groet / Cordiali Saluti,

Team/Familie AutoVermeulen


HomeCORONA MAATREGELEN