CORONA-UPDATE

Last update: 11-04–2020

Geachte relatie, 

Ook wij van AutoVermeulen nemen onze maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken.

Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil!

Vanzelfsprekend volgen wij de landelijke RIVM richtlijnen en die van de GGD. De gezondheid van u en onszelf staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. We gaan serieus met deze richtlijnen om, en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

Ons gehele bedrijf is normaal geopend, althans zo normaal mogelijk.

De volgende maatregelen nemen wij in acht:

  • Wij heten u van harte welkom, maar schudden u geen hand. Tevens doen wij er alles aan om ander hand-hand contact te vermijden. Wij wassen regelmatig onze handen en drogen deze af met papier.
  • Als u koorts hebt, verkouden bent of in een risicogebied bent geweest, dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten. 
  • Wij trachten zoveel mogelijk een “veilige” afstand van 1,5 meter tussen u en ons (maar ook onderling) te houden om evt. verspreiding te voorkomen.
  • Wij maken extra schoonmaakrondes door ons pand en leggen hierbij de nadruk op o.a. deurkrukken, balustrades, koffiemachine etc.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Zoals altijd kunt u bij ons wachten als uw auto in onze werkplaats staat. We hebben voldoende plaats om op gepaste (veilige) afstand van evt. andere wachtenden te verblijven en maken net als in de rest van ons bedrijf ook in de wachtruimte(s) extra schoonmaakrondes. Mocht u niet willen wachten, kunt u altijd gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen.
  • Eventueel bieden we de mogelijkheid om de auto te parkeren en de sleutel in de daarvoor bestemde bus te doen. Dan pakken wij het verder op en hoeft u zich niet druk te maken!
  • Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.
  • Aflevering (nieuwe) auto? Geen probleem, dit feestje kan gewoon doorgaan. Wel houden we de uitleg ín de auto een stuk korter dan u van ons gewend bent. Desgewenst maken we met u een nieuwe afspraak om dit nogmaals uitgebreid door te lopen. We kunnen u tevens voorzien van een aantal korte “uitleg-filmpjes” Als u niet zeker bent van uw zaak, neem even contact met ons op. Dan kijken we naar mogelijkheden om de auto bij u af te leveren. We adviseren dan wel om de auto na aflevering minimaal 2 uur te laten staan.

Twijfelt u? We kunnen het ons best voorstellen. Neem dan telefonisch contact met ons op en we helpen u graag (op afstand) verder op weg…. Flexibiliteit en gebruik van telefoon, mail etc. samen gaat het lukken.

We zijn ons ervan bewust dat dit een rare periode is waarin veel wordt gecommuniceerd en veel wordt tegengehouden. We doen u echter de belofte dat we alles op alles zetten zodat u zo min mogelijk overlast ervaart van de omstandigheden!

Heeft u vragen, opmerkingen of juist tips over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail:

Met hartelijke groet / Cordiali Saluti,

Team/Familie AutoVermeulen

HomeCORONA-UPDATE