De 5 van Vermeulen

Daarom is geen reden.

Vandaar dat wij u maar liefst vijf antwoorden geven op de vraag: Waarom u zou moeten kiezen voor AutoVermeulen? Deze vijf antwoorden noemen wij de “5 van Vermeulen”, hier STAAN we voor én GAAN we voor…

1_Persoonlijke aandacht

Aandacht voor auto én klant zijn dé vaste waarden binnen een familiebedrijf, zo ook binnen het onze. Wij zijn een nuchter familiebedrijf en staan met 2 voeten in de Zeeuwse klei. Door goed te luisteren en ons oprecht te interesseren in onze klant  – en wat hij/zij bezighoud – helpen wij onze klant met het maken van de juiste beslissingen op mobiliteitsgebied, zowel bij aanschaf als daarna (service).

2_Prijs/kwaliteit

Wij streven ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren tegen een redelijke prijs, voor zowel producten als diensten. Dit bereiken wij met de inzet van vakkundige en gedreven medewerkers die continu worden bijgeschoold. We denken bovendien graag met u mee, overleggen vooraf en zijn ons ervan bewust dat duurder niet altijd beter hoeft te zijn.

3_Transparant zaken doen

Eerlijkheid duurt het langst. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, en dat al meer dan 50 jaar. Wij vinden dat een duurzame klantrelatie gebaseerd moet zijn op wederzijds vertrouwen, iets wat u terugziet in onze dagelijkse gang van zaken.

4_100% tevreden klanten

Het gaat er bij AutoVermeulen om dat u als klant 100% tevreden bent. Elke dag weer werken wij er met z’n allen hard aan om dit te realiseren. Oók als u onverhoopt niet helemaal tevreden mocht zijn willen wij dat graag van u weten. We zullen er dan alles aan doen om uw ontevredenheid weg te nemen en u alsnog tevreden te stellen.

5_Ervaring

In een tijd waar de autobranche zware tijden doormaakt, staat AutoVermeulen als een huis! Hoe we dat doen? Allereerst door goed gastheerschap, de klant staat bij ons altijd centraal, of zoals wij intern zeggen: De klant komt altijd van rechts. De klant dient zich thuis te voelen, een comfortabele wachtruimte met goede koffie uit een écht kopje, een krant en onbeperkt wifi zijn slechts een paar zaken die hieraan bijdragen. Kwestie van ervaring…

HomeDe 5 van Vermeulen