Disclaimer

Kia dealer

Mochten wij met de uitingen op onze website de indruk hebben gewekt dat wij officieel dealer zijn van het merk Kia of op enige ander wijze tot het officiële Kia-netwerk behoren dan spijt ons dat. Wij willen hier dan ook graag transparant over zijn; AutoVermeulen is officieel verbonden geweest aan het merk Kia van Augustus 1993 tot en met April 2021, ofwel ruim 27 jaar. Per 1 Mei 2021 zijn wij officieel van status gewijzigd naar “Onafhankelijk Expert in Kia”. In onze Kia-dealer periode hebben wij meer Kia-expertise opgebouwd dan wie ook. Hiermee kunnen wij ons dan ook met recht Expert in Kia noemen, voor Zeeland en vér daarbuiten. Als onafhankelijk Expert in Kia hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van jonge – tot bijna nieuwe – Kia modellen alsmede het onderhoud en reparatie van alle Kia modellen ongeacht de leeftijd.

Fiat dealer

In tegenstelling tot het merk Kia is AutoVermeulen wel officieel dealer van het merk Fiat. Door middel van een dealercontract zijn wij officieel verbonden aan het Fiat dealernetwerk (was FCA, nu Stellantis). Gezien de technische gelijkenis en ervaring treden wij met enige regelmaat naar buiten als Expert in Alfa Romeo, Expert in Jeep en Expert in Abarth. Deze merken vallen net als Fiat ook binnen de FCA groep.

Actieprijzen

Genoemde prijzen/actieprijzen (actiemodellen) en bijbehorende consumentenadviesprijzen van nieuwe auto’s zijn geldig op geselecteerde voorraadmodellen en niet i.c.m. andere (landelijke) acties. In de genoemde consumentenadviesprijs zijn – tenzij expliciet vermeld – alle inruilvoordelen/actiekortingen/etc reeds verwerkt. Daarnaast is de genoemde prijs inclusief: BTW, BPM en kosten rijklaar maken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, legeskosten kentekenbewijs, tenaamstellingskosten kentekenbewijs, een modelspecifieke mattenset, lifehammer, afleverpakket en volle tank brandstof. Prijzen zijn exclusief meerprijs voor metallic lak of andere fabrieksopties. AutoVermeulen behoud zich het recht voor prijzen tussentijds aan te passen als daar een geldige reden voor is. Alle genoemde prijzen en als standaard vermelde uitrustingen zijn VRIJBLIJVEND en kunnen te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, hetgeen dus inhoudt, dat pas op de dag van aflevering de prijs en de uitrusting definitief worden vastgesteld. Typefouten voorbehouden.

Geldigheid / beschikbaarheid

Acties/actieprijzen zijn tijdsgebonden (begin- én einddatum) en op basis van beschikbaarheid, onze medewerkers informeren u hier graag over.

Privatelease

AutoVermeulen biedt op haar website Privatelease aan voor nieuwe auto’s en occasions. Voor nieuwe (Fiat) modellen wordt dit aanbod u aangeboden door Leasys Nederland, de leasemaatschappij van Fiat. Privatelease van occasions worden aangeboden vanuit ons eigen dealerbedrijf i.s.m. Actua (Privatelease Used)

  • Leasys Nederland BV, Singaporestraat 92, 1175 RA Lijnden
  • Actua / Privatelease Used, Rivium Oostlaan 1, 2909 LL Capelle a/d IJssel

Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de bij de aanbieding genoemde looptijd en kilometers (per jaar), onder voorbehoud van schade vrije jaren én acceptatie.

Afbeeldingen

Op de website getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoering of voorzien zijn van opties/accessoires tegen een meerprijs.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De gehele inhoud van deze website van AutoVermeulen (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen en andere zaken) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van AutoVermeulen is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken in andere websites of voor enige andere toepassing. Deze website kan gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en door andere wet- of regelgeving inzake copyright van derden en deze zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd.

Verantwoording / aansprakelijkheid

Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten.

Deze website (www.autovermeulen.nl) wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, doch de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of apparatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

Links / verwijzingen

Links naar deze site zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van AutoVermeulen. AutoVermeulen is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor deze links. Daarnaast kan deze site links bevatten naar externe sites. AutoVermeulen is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze transacties zijn de meest recente BOVAG-standaardbepalingen van toepassing, welke bij ons op te vragen zijn en via deze website kunnen worden gedownload; www.autovermeulen.nl/leveringsvoorwaarden

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met:

AutoVermeulen

  • Pearyweg 6, 4462 GT Goes
  • Telefoon: (0113) 56 18 12 (alg.)
  • Email: info@autovermeulen.nl (alg)
  • Handelsregister (KvK): 22055057, BTW nr. NL 8131.83.996.B01
HomeDisclaimer