Disclaimer

Actieprijzen

Genoemde prijzen/actieprijzen (actiemodellen) en bijbehorende consumentenadviesprijzen van nieuwe auto’s zijn geldig op geselecteerde voorraadmodellen en niet i.c.m. andere (landelijke) acties. In de genoemde consumentenadviesprijs zijn – tenzij expliciet vermeld – alle inruilvoordelen/actiekortingen/etc reeds verwerkt. Daarnaast is de genoemde prijs inclusief: BTW, BPM en kosten rijklaar maken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, legeskosten kentekenbewijs, tenaamstellingskosten kentekenbewijs, een modelspecifieke mattenset, lifehammer, afleverpakket en volle tank brandstof. Prijzen zijn exclusief meerprijs voor metallic lak of andere fabrieksopties. AutoVermeulen behoud zich het recht voor prijzen tussentijds aan te passen als daar een geldige reden voor is. Alle genoemde prijzen en als standaard vermelde uitrustingen zijn VRIJBLIJVEND en kunnen te allen tijde, zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, hetgeen dus inhoudt, dat pas op de dag van aflevering de prijs en de uitrusting definitief worden vastgesteld. Typefouten voorbehouden.

 

Geldigheid / beschikbaarheid

Acties/actieprijzen zijn tijdsgebonden (begin- én einddatum) en op basis van beschikbaarheid, onze medewerkers informeren u hier graag over.

 

Privatelease

AutoVermeulen biedt voor haar twee merken Privatelease aan. Het Kia Privatelease-aanbod wordt u aangeboden door Kia Autolease en het Fiat Privatelease-aanbod wordt u aangeboden door Leasys.

  • Kia Autolease Direct, Hoeksteen 60, 2132 MS Hoofddorp
  • Leasys Nederland BV, Singaporestraat 92, 1175 RA Lijnden

Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de bij de aanbieding genoemde looptijd en kilometers (per jaar), onder voorbehoud van schade vrije jaren én acceptatie. Voor beide aanbieders geldt dat het alle componenten bevat zoals voorgeschreven door Stichting Keurmerk Private Lease. www.keurmerkprivatelease.nl

 

Afbeeldingen

Op de website getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de daadwerkelijke uitvoering of voorzien zijn van opties/accessoires tegen een meerprijs.

 

Copyright

Alle rechten voorbehouden. De gehele inhoud van deze website van AutoVermeulen (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen en andere zaken) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van AutoVermeulen is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken in andere websites of voor enige andere toepassing. Deze website kan gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en door andere wet- of regelgeving inzake copyright van derden en deze zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd.

 

Verantwoording / aansprakelijkheid

Ofschoon de informatie op deze site met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard ook. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten.

Deze website (www.autovermeulen.nl) wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, doch de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of apparatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.

 

Links / verwijzingen

Links naar deze site zijn alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van AutoVermeulen. AutoVermeulen is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor deze links. Daarnaast kan deze site links bevatten naar externe sites. AutoVermeulen is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

 

Leveringsvoorwaarden

Op al onze transacties zijn de meest recente BOVAG-standaardbepalingen van toepassing, welke bij ons op te vragen zijn en via deze website kunnen worden gedownload; www.autovermeulen.nl/leveringsvoorwaarden

 

Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met:

 

AutoVermeulen

Pearyweg 6, 4462 GT Goes

Telefoon: (0113) 56 18 12 (alg.)

Email: info@autovermeulen.nl (alg)

Handelsregister (KvK): 22055057, BTW nr. NL 8131.83.996.B01

 

HomeDisclaimer