Elektrisch rijden AutoVermeulen helpt u op weg.

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer mensen interessant. Zakelijk, maar ook voor de particuliere rijder wordt elektrisch rijden steeds aantrekkelijker en bereikbaarder. Duurzaamheid, lage CO2-uitstoot en milieubewust bezig zijn, is voor iedereen steeds belangrijker. De ontwikkeling van volledig elektrische auto’s gaat vandaag de dag razendsnel en het aanbod van elektrische modellen wordt steeds groter.

Ook stijgt het aantal laadpalen in Nederland erg snel en gaat het opladen van de elektrische auto steeds sneller. Met 50.000 openbare laadpalen heeft Nederland de grootste laaddichtheid van Europa.

Neem contact met ons op


Heeft u vragen? Geen probleem, we helpen u heel graag persoonlijk verder.

Of klik op onderstaande knoppen voor onze contactpagina, routebeschrijving en openingstijden:

Overheidssubsidie voor particulieren

Bent u een particulier en koopt of leaset u op of na 4 juni 2020 een volledig elektrische personenauto in de kleinere of compacte middenklasse? Dan komt u in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). De  subsidieregeling is voor zowel nieuwe als gebruikte elektrische personenauto’s.

Meer info op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO): www.rvo.nl

Het jaarbudget 2020 voor nieuwe elektrische auto’s is overtekend.

Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget. Dit geldt voor koop en lease. Dient u een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt uw aanvraag doorgeschoven naar 2021. Heeft u nog geen aanvraag ingediend, maar bent u dit wel van plan? Het indienen van aanvragen blijft mogelijk.

Update: Voor nieuwe auto’s is voor 2021 reeds meer subsidie aangevraagd dan beschikbaar. Daarom is besloten aanvragen per 29 oktober 2020 niet langer toe te wijzen. Op de aankoop van een jonge of bijna nieuwe elektrische auto kunt u nog wel subsidie aanvragen (€ 2000,-), meer info hierover op de website van de rijksoverheid.

Lage bijtelling voor zakelijke rijders

Zakelijke rijders betalen slechts 8% bijtelling ten opzichte van de “normale” 22% . In 2020 geldt een bijtellingspercentage van 8% op elektrische auto’s tot de catalogusprijs van maximaal €45.000,-.

De bijtelling stijgt stapsgewijs tot 22% in 2026 (zie onderstaand schema)

Ontdek onze elektrische modellen:

Fiat 500e

Als Fiat dealer hebben we ze natuurlijk uit voorraad; De gloednieuwe Fiat 500 E. In 3 carrosserievarianten; Berline, Cabrio en 3+1. Wilt u liever een nieuwe Fiat 500e geheel naar uw wens en smaak bestellen? We adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Informeer ook eens naar de mogelijkheid van een bijna nieuwe Fiat 500 e. Bijtellingsvoordeel of particuliere aankoopsubsidie? We informeren u er graag over.

Download hieronder de prijzen en specificaties van de 500e en verbaas u over de vele mogelijkheden.

Kia e Niro & e Soul

Als onafhankelijk Expert in Kia hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van jonge – tot bijna nieuwe – Kia modellen, ook elektrische Kia modellen. In de loop van de jaren hebben wij ons ontwikkeld als Expert in elektrische Kia’s en niet alleen voor verkoop of lease, maar ook technisch. Met grote regelmaat hebben wij elektrische Kia’s op voorraad. Maar een nieuwe bestellen kan altijd. AutoVermeulen is geen dealer van Kia maar onafhankelijk Expert in Kia. Door middel van een volmacht bemiddelen wij voor u via een Kia dealer. Samen gaan we op zoek naar de juiste Kia, de beste deal én de juiste aankoopmogelijkheid: Kopen, Financieren of Leasen.

Zomaar een paar redenen om te kiezen voor elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Zowel voor uw portemonnee als voor het milieu. Benieuwd naar welke voordelen elektrisch rijden voor u kan hebben? Bekijk ze hieronder.

Beter voor het mileu

Een elektrische auto stoot geen CO² uit en is daardoor niet belastend voor het milieu. Dat is niet alleen beter voor uzelf, maar ook voor volgende generaties.

Subsidie van de overheid

Overheidssubsidie voro particuliere aankoop en een lager bijtelling als u zakelijk elektrisch rijdt. Bovendien hebben meerdere gemeentes regelingen ter bevordering van elektrisch rijden door middel van interessante subsidies en regelingen. Bekijk de subsidies en regelingen in uw gemeente.

Goedkoop “tanken”

Elektra is tot wel 50% goedkoper dan benzine en diesel. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw maandlasten. Heeft u thuis of op het werk ook nog eens zonnepanelen dan bespaard u nog eens extra.

Bespaar op onderhoudskosten

Een elektrische auto heeft minder bewegende delen, en is daardoor minder gevoelig voor slijtage. U bespaart daardoor aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Geen wegenbelasting tot 2025

Alle elektrische auto’s zijn (ten minste) tot 2025 vrijgesteld van wegenbelasting en BPM. Een besparing op de aanschafkosten én uw maandlasten.

Altijd de beste parkeerplaats

Parkeerplaatsen met een laadpaal staan altijd op de beste plekken. Bijvoorbeeld in het centrum van de stad of bij uw werk.

Geen gedoe met milieuzones

Steeds meer steden, weren auto’s met een verbrandingsmotor uit het centrum. Op deze manier wordt de leefbaarheid in de steden verbeterd. Met een elektrische auto heeft u echter geen last van deze maatregelen. U kunt zonder problemen het centrum betreden.

HomeElektrisch rijden