elke dag weer
Duurzaam ondernemen

Erkend duurzaam

AutoVermeulen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo hoog zelfs dat we ons gecertificeerd hebben voor het keurmerk Erkend Duurzaam; hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche. 

Daarmee is een klant zijn bij AutoVermeulen niet alleen een slimme keuze, maar ook een verantwoorde. Wist u bijvoorbeeld dat wij in Zeeland koploper zijn in de verkoop van hybride en elektrische auto’s en dat ons motto al jaren is “rij gerust, maar bewust”.

Kortom: Elke dag weer zetten wij ons in voor duurzaam ondernemen.

 

Erkend Duurzaam is een initiatief van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Het IvDM is in 2008 opgericht door vier grote brancheverengingen: BOVAG, FOCWA, RAI Vereniging en Stiba. Het instituut heeft de vorm van een stichting en heeft geen winstoogmerk.

Erkend Duurzaam is 100 procent objectief en hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid. De complexe wet- en regelgeving die hiermee gemoeid is, zetten we om in praktische en handzame standaarden voor alle Nederlandse bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Voor autowasbedrijven zijn nu eenmaal andere onderwerpen van belang dan voor metaalrecyclingbedrijven.

 

HomeErkend duurzaam