Fiat 500 E – La Prima –

Helemaal nieuw!

Helemaal 500!

Helemaal elektrisch!

www.elektrische500.nl

Ontworpen voor het nieuwe decennium

De nieuwe 500 “la Prima” wordt gebouwd op een volledig nieuw platform dat is ontworpen voor het nieuwe decennium. Het garandeert een bereik, tot maar liefst 320 km*. Via Fastnet kan je de 500e binnen 5 minuten herladen, om de gemiddelde dagelijkse behoefte van ongeveer 50 km bereik te hebben. Bovendien zal de Sherpa rij modus je helpen je bestemming te bereiken door het optimaliseren van het energie verbruik van de auto. Daarnaast zal de Wallbox, die standaard wordt meegeleverd op de “La Prima” uitvoering , je in staat stellen om thuis comfortabel op te kunnen laden.

*gebaseerd op WLTP testmethode.

Een nieuw niveau van een compacte auto

De eerste compacte auto die u een niveau 2 van autonoom rijden biedt. De nieuwe 500 “la Prima” heeft alle functionaliteiten om u het rijden nog makkelijker te maken. De 500 zal in staat zijn om zelf te versnellen, te remmen, je op de rijstrook te houden en je snelheid aan te passen die op de verkeersborden te zien zijn. Daarnaast is deze uitvoering voorzien van een zogenaamde 360° Drone view, waarmee je optimaal zicht rondom de auto hebt. Inparkeren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Verander de wereld met schoonheid

De nieuwe 500 zal breeder en langer zijn dan de huidige 500. Van binnen is de auto voorzien van het nieuwe 10,25″ infotainmentsysteem. Natuurlijk wordt dit een verlengstuk van je smartphone, dankzij de ultrasnelle Bluetooth-koppeling en het draadloze oplaaddock.

toonaangevend sinds 1957.

De eerste generatie van 500 bood de mensen mobiliteit en vrijheid. De tweede generatie maakte van een compacte auto iets cools. De derde zal streven naar een hoger doel.

Gemaakt voor de stad

De autonomie dekt je dagelijkse woon-werkverkeer in de stad: naar het werk, naar de sportschool en terug naar huis dankzij een bereik tot 320 km*. Dankzij de standaard 85kW Fast Charge kan je de 500 snel opladen in 5 minuten voor een bereik van 50 kilomenter. Om je actieradius te optimaliseren kan je kiezen voor de Sherpa-modus: een intelligente rijconfiguratie die zorgt voor energie besparing en je dus helpt je bestemming te bereiken.

*gebaseerd op WLTP testmethode.

Bereidingsmodus

De bereikbaarheidsmodus omvat de One Pedal Drive-ervaring. De bestuurder kan alleen het rechterpedaal gebruiken om te accelereren en te vertragen, waardoor hij onder bepaalde omstandigheden volledig tot stilstand komt.

Gemakkelijk thuis op te laden

Dankzij de Plug & Play technologie kunt u met de exclusieve Easy Wallbox met de Mode 3 kabel uw eigen oplaadstation thuis creëren, tot 2,3kW.

Fiat co-driver

De nieuwe 500 “la Prima” zal de eerste compacte auto zijn die autonoom rijden op niveau 2 biedt. Dankzij de Fiat CO-Driver leest de auto de maximumsnelheid en adviseert je welke snelheid je moet aanhouden. Zodra u de snelheid en afstand hebt ingesteld, behoudt het systeem de afstand tot je voorganger (bij meer dan 30 km/u). Daarnaast stopt de auto automatisch als dit vereist is.

Eenvoudiger parkeren

Bij het manoeuvreren met lage snelheid, loopt je niet langer het risico om per ongeluk iets te raken. Dankzij de 360° Drone View parkeersensoren zal elk obstakel rond het voertuig detecteren en de bestuurder waarschuwen over de nabijheid van objecten. Bovendien zal de achteruitrijcamera een beeld in hoge resolutie weergeven van alles wat zich achter u bevindt, helder en scherp.

Geavanceerde hulpsystemen

Om aanrijding te voorkomen of te beperken, zelfs met voetgangers of fietsers, zal de nieuwe 500 automatisch remmen in geval van nood (tot 130 km/u).
Bovendien kan de auto dankzij het Attention Assist-systeem de eerste tekenen van vermoeidheid van de bestuurder detecteren. Door zijdelingse bewegingen van het voertuig te volgen en de bestuurder te adviseren een pauze in te lassen. Op het dashboard worden visuele en akoestische waarschuwingssignalen geactiveerd.
In het geval van een ernstig ongeval waarbij de airbags worden geactiveerd, wordt een automatische noodoproep rechtstreeks doorgestuurd naar het Europese alarmnummer 112.

Connectiviteit

Het nieuwe Infotainmentsysteem van de Nieuwe 500 “la Prima” is ontworpen om een ervaring te bieden die vergelijkbaar is met die van een smartphone: 10,25″ HD-scherm met touch screen en een ultrasnelle verbinding met smartphone biedt de mogelijkheid om de schermlayout aan te passen zodat de meest gebruikte items zichtbaar blijven. Daarnaast is het systeem voorzien van een geïntegreerde Tom Tom-navigatie met spraakherkenning. Tevens is de nieuwe Fiat 500 voorzien van een 7″ TFT-display die alle informatie over het rijden met de auto weergeeft.

Draadloos Apple Carplay

Koppel je iPhone via Apple CarPlay draadloos aan op het nieuwe Uconnect™-systeem met 10,25″ display en je kunt het gebruiken met zowel Siri voice control als met een touch-screen.

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunende apparaten: (https://www.apple.com/ios/carplay/) CarPlay, iPhone en Siri zijn handelsmerken die zijn geregistreerd door Apple inc.

Android Auto™

De Nieuwe 500 «la Prima» ondersteunt ook Android Auto

Klik hier voor een overzicht van alle ondersteunende apparaten: (https://www.android.com/intl/en_nz/auto/)

Exterieur

Een natuurlijk palet: 

Drie nieuwe kleuren geïnspireerd op de tinten uit de natuur: Oceaangroen, Hemelsblauw en Mineraalgrijs.

De erfenis van een icoon: 

Het Dolce vita openlucht gevoel in de eerste elektrische 4-persoons cabriolet. Voorzien van een gloednieuwe Fiat Monogram softtop, een eerbetoon aan het merk voor 120 jaar geschiedenis.

Spotlicht op de toekomst:

De volledige LED verlichting geeft u een duidelijker en veiliger zicht op de weg met een vernieuwde maar altijd herkenbare 500-look

Van het verleden naar de toekomst:

De LED-knipperlichten zijn geïnspireerd op de essentiële stijl van de Fiat 500 van ’57. Een historisch detail dat een eerbetoon is aan dezelfde filosofie die ons gisteren inspireerde en ons naar de toekomst leidt.


Interieur

Ervaar een nieuwe ruimte:

Groter, langer en comfortabeler. Uw spullen zullen meer ruimte hebben dan ooit tevoren. De Nieuwe 500 “la Prima” heeft nieuwe opbergvakken, waaronder een smartphone-houder en een inklapbare bekerhouder, om alles bij de hand te hebben.

De bekleding van de toekomst: 

De eco-lederen dashboard bekleding betekent een verandering op het gebied van auto-interieurontwerp in de richting van een duurzamere toekomst.

Een iconische handtekening: 

Een speciaal logo gebaseerd op de klassieke 500-badge verrijkt het prachtige stuurwiel, dat een nieuwe vorm heeft gekregen in lijn met het tweespaaks Fiat 500 uit 1957.

Comfortabel op weg naar innovatie:

De eco-leren stoelen van de 500e “la Prima” zijn volledig nieuw en voorzien van een Fiat-monogram. Natuurlijk zijn de stoelen optimaal verstelbaar zodat je altijd een comfortabele rijpositie hebt.

Be the first.

Wilt u als één van de eersten beschikken over de nieuwe 500? Dat kan! Door een reserveringsfee van € 500,- genereren we een unieke code voor u. Met deze code bent u gemachtigd om een 500 < La Prima > te bestellen. Met deze code mag u slechts één < La Prima > bestellen, daarnaast wordt de code gekoppeld aan uw NAW gegevens en is de code dus niet overdraagbaar.

De levering van de < La Prima > wordt verwacht ca. eind november 2020 tegen 8% bijtelling.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.


Downloads:


Update:

Inmiddels is er een tweede uitvoering van de 500E beschikbaar; de Business Launch Edition. Deze uitvoering is uitsluitend leverbaar als Berlina en uitsluitend te leasen via Leasys, de leasemaatschappij van FIAT.

De 500 Business Launch lease je zakelijk vanaf € 365,- per maand. Maar privateleasen kan ook, vanaf 399,- per maand.

Overige uitvoeringen FIAT 500 E

Mondjesmaat druppelt er informatie binnen over de nieuwe FIAT 500 E, helaas is er op dit moment nog niks bekend over andere uitvoeringen dan de bovengenoemde. Zowel uitvoeringsdetails, levertijden als prijzen van overige uitvoeringen volgen z.s.m. We houden je graag op de hoogte.


Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de 100% nieuwe en 100% elektrische Fiat 500? Vul het formulier in.

Afbeeldingen zijn uitsluitend ter indicatie. De introductie is gepland voor eind novemer 2020