Fiat Actiepagina

Bekijk onze Fiat Voorraad | Download prijslijst (te bestellen auto) | Inruilwaarde weten?

Niets is leuker dan een nieuwe Fiat kopen!

Behalve een nieuwe Fiat kopen voor de leukste prijs (per maand) én bovendien een goeie inruilprijs voor uw huidige auto (ook als het geen Fiat is). Kortom: De leukste deal voor de leukste Fiat!

Liever een jong gebruikte (tot bijna nieuwe) Fiat aanschaffen? Ook dat kan, bekijk onze voorraad en weet dat onze occasions allemaal rijklaar én inclusief garantie geprijsd zijn.

500E la Prima by Bocelli

Twee Italiaanse iconen, de nieuwe elektrische Fiat 500 en Andrea Bocelli,creëren samen een ongekend intense audioervaring:een indrukwekkend virtual-reality audiosysteem van JBL transformeert elke rit met de elektrische 500 La Prima by Bocelli tot een muzikale reis zonder weerga.

De 500E La Prima by Bocelli is leverbaar va. € 36.950,- als 3 deurs hatchback, en tegen meerprijs als Cabrio én 3+1.

Download prijslijst/specificaties

Dolcevita Special Edition

De nieuwe 500X en 500C Dolcevita Special Edition, twee iconische auto’s. Beide met de kenmerkende Italiaanse look & feel. Van het modieuze cabrio dak dat een briesje in je haar brengt tot een interieur met talloze voorzieningen en technologische kenmerken. Beide modellen hebben designelementen die zowel van binnen als van buiten tijdloze Italiaanse stijl en comfort bieden.

De 500C Hybrid Dolcevita Special Edition is leverbaar va. € 27.290,-

De 500X Hybrid Dolcevita Special Edition is leverbaar va. € 40.190,-

Download prijslijst/specificaties

(500) RED Modellen

Ook Fiat heeft ervoor gekozen zijn naam aan die van (RED) te verbinden door exclusieve (RED)-edities van de 500, 500C en 500X uit te brengen. (RED) is een hulporganisatie die wereldwijde gezondheidscrises bestrijdt zoals aids, covid en pandemieën in het algemeen. Daarvoor worden partnerschappen aangegaan met internationale merken deze strijd willen ondersteunen. Voor elke verkochte (FIAT)RED gaat er bijdrage uit dit fonds naar (RED).

Vanafprijzen:

 • Panda Hybrid Red va. € 19.990,-
 • 500 Hybrid Red va. € 22.790,-
 • 500 C Hybrid Red va. € 25.790,-
 • 500 Elektric Red va. € 29.650,-
 • 500 X Hybrid Red va. € 34.990,-

Download prijslijst/specificaties

500 Hybrid. Hét icoon

Ontdek de Hybridetechnologie voor het hele Fiat 500-gamma. De meest iconische stadsauto is efficiënter dan ooit en maakt en je rijervaring nog leuker. Het hybridesysteem draagt bij tot de acceleratie en een verbeterde reactiesnelheid. Daarnaast zorgt het ook voor een zachtere en snellere motorherstart in de Start&Stop-fase. Het hybridesysteem is zelfladend en vereist geen plug-insysteem.

Vanafprijzen:

 • 500 Hybrid va. € 17.990,-
 • 500 C Hybrid va. € 20.990,-

Download prijslijst/specificaties

Nieuw! Tipo Hybrid

Dankzij de nieuw ontwikkelde 1,5 liter T4 GSE motor, goed voor 130 pk, in combinatie met een 48V-elektromotor en een 12V-BSG-systeem, biedt de Fiat Tipo een innovatieve en gedurfde vorm van rijplezier. De 15kW-elektromotor zorgt voor een krachtige acceleratie, een stiller start-/stopsysteem en soepelere schakelbewegingen, met dank ook aan de compleet nieuwe 7-trapsautomaat die standaard is op de nieuwe Tipo.

De Tipo Hybrid (met standaard 7 traps automaat) is er vanaf € 30.990,- Meerprijs stationwagon € 1.000,-

Download prijslijst/specificaties

Nieuw! 500X Hybrid

De meest recente stap in de elektrische revolutie van Fiat 500X is de 1,5 liter T4 GSE-benzine die wordt ondersteund door een elektromotor van 48V/15 kW en door een 12V-BSG-systeem. Voeg daar de compleet nieuwe 7-trapsautomaat aan toe (standaard op iedere 500X) en je ervaart ongekend rijplezier met een CO2-uitstoot en een brandstofverbruik die tot 10% lager liggen. De batterij opladen is niet aan de orde en toch geniet je van heel wat unieke eigenschappen van een full hybrid.

De 500 X Hybrid (met standaard 7 traps automaat) is er vanaf € 32.190,-

Download prijslijst/specificaties

Carmin uitvoeringen

De Garmin Special Series uitvoering is beschikbaar voor zowel de Panda als voor de Tipo SW. Deze uitvoeringen zijn echte eye-catchers. Ongeacht de exterieurkleur zijn deze uitvoeringen namelijk altijd te herkennen aan enkele exclusieve kenmerken: – Cross look met oranje striping op de zijflanken van de auto – Unieke Garmin bekleding met herkenbaar patroon en oranje accenten – Zwarte velgen met oranje accenten – Garmin logo op de B-stijl – Mat zilveren buitenspiegelkappen en skidplates voor en achter.

De Garmin Special Series wordt in een nieuwe exterieurkleur geïntroduceerd die vooralsnog exclusief is voorbehouden aan deze nieuwe uitvoering. De diepgroene kleur met de naam Verde Foresta vormt een harmonieus geheel met de Garmin details.

Vanafprijzen

 • Panda Hybrid Carmin va. € 20.490,-
 • Tipo Hybrid Carmin va. € 34.990,-

Download prijslijst/specificaties

500X Cabrio

De 500X “Yacht Club Capri” is de eerste 500X met een cabrio dak (Soft-Top). Deze unieke 500X Cabrio in nautische stijl combineert de vrijheid van open rijden met de klassen en het comfort van een luxe jacht. Inmiddels is de 500X met cabrio dak ook leverbaar in alle overige uitvoeringen: Club, Cross, Sport én Red.

U rijdt al een 500 X Hybrid Cabrio va. € 35.190,-

Download prijslijst/specificaties

Privatelease by Leasys

Leasys is dé leasemaatschappij van Fiat. Zij zorgen voor de investering en alle andere (maandelijkse) autokosten zoals wegenbelasting en verzekering. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto, gebaseerd op de prijs van de auto, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de duur van het leasecontract.

Leasyprijzen zijn ALTIJD op maat gemaakt . . . voor ú. Hieronder geven wij een indicatie.

 • Panda Hybrid, va. € 279,-
 • 500 Hybrid, va. € 229,-
 • 500 C Hybrid, va. € 269,-
 • 500 Electric, va. € 355,-
 • 500X Hybrid, va. € 499,-
 • Tipo Hybrid, va. € 489,-

INRUILBONUS per model

Wij zijn altijd geïnteresseerd in mooie kwaliteitsauto’s voor onze (toekomstige) klanten, daarom ruilen wij graag uw auto in.

Inruilbonus per model:

 • Panda Hybrid € 500,-
 • 500 Hybrid € 1.500,-
 • 500 Electric € 1.500,-
 • 500 X Hybrid € 1.500,-
 • Tipo Hybrid € 1.500,-

Inruilwaarde weten? klik hier!

Private Buy

Niet leasen, maar kopen voor een vaste prijs per maand.

Private Buy is ideaal als u uw auto “gewoon” in eigendom wilt hebben. Veel mensen hebben hier namelijk een prettig gevoel bij. Bovendien kunt u bij Private Buy uw huidige auto “gewoon” inruilen. Toch extra zekerheden inbouwen zoals bijvoorbeeld onderhoud, reparatie, extra garantie en pechulp? Dat kan! Informeer naar de mogelijkheden.

Voorbeeld (incl. onderhoud & reparatie)

 • Panda Hybrid va. € 197,-
 • 500 Hybrid va. € 213,-

Vraag gratis een offerte aan!

Stap 1 van 3


Neem contact met ons op


Heeft u vragen? Geen probleem, we helpen u heel graag persoonlijk verder.

Of klik op onderstaande knoppen voor onze contactpagina, routebeschrijving en openingstijden:


Wettelijke kennisgeving

Acties zijn geldig op geselecteerde auto’s en dus op basis van beschikbaarheid. Getoonde prijzen zijn inclusief BTW, BPM én rijklaarmaakkosten en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, net als de specificatie van de auto. Getoonde auto’s kunnen zijn voorzien van opties & accessoires, deze zijn tegen meerprijs leverbaar. Genoemde acties/inruilbonussen zijn niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (private) lease orders (tenzij anders vermeld) en niet inwisselbaar tegen contanten of op welke manier dan ook te combineren. Wij hanteren de “spelregels” die Stellantis/Fiat Nederland ons heeft verstrekt en geldig zijn voor het gehele Fiat dealernetwerk.

Acties/actieprijzen zijn tijdsgebonden (begin- én einddatum), op basis van beschikbaarheid en kunnen een uiterste registratiedatum hebben, onze medewerkers informeren u hier graag over.

Private Buy: Particulier aanbod via Findio voor auto (financiering). Vermelde vanafprijs is gebaseerd op de basisprijs van de genoemde auto’s met inruil/aanbetaling ter grote van 30% en een slottermijn ter grote van 30% incl. onderhoud & reparatie voor 10.000 km per jaar, looptijd 48 maanden. Berekening o.b.v. 6,2% rente.

Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895, AFM vergunningsnummer 12013694). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

Voor financiële producten (Financiering en Privatelease) geldt dat deze worden aangeboden op basis van financiële acceptatie. Aanvragen kunnen geweigerd en/of afgewezen worden, zonder opgaf van redenen.

Bovengenoemde is o.b.v. het actieresumé (intern document) juli-September 2022, update 4/7/2022 (wijzigingen voorbehouden).

 

HomeFiat Actiepagina