Bekijk onze acties
Bekijk onze voorraad
Werkplaats​afspraak
Neem contact met ons op

Maak een keuze uit onze Fiat (actie) modellen:

nieuws AutoVermeulen Vers van de pers

Aangenaam! AutoVermeulen

FIAT, standaard met een glimlach!

Medio 2016 is AutoVermeulen officieel aangesteld als FIAT dealer voor de gehele provincie Zeeland. Hebben we het over Fiat, dan hebben we het over historie, passie, emotie . . . Waar anders komt dit merk beter tot z’n recht dan bij een gerenommeerd familiebedrijf als het onze.

De historie van het merk Fiat gaat terug naar 1899, inmiddels 120 jaar geleden. En we kennen ze allemaal . . . de 127, de 128, de 850, de Uno, de Ritmo, de Panda en misschien wel de allerbekendste; de FIAT 500. Stuk voor stuk iconen.

50 jaar na zijn introductie in 1957 kwam FIAT met de nieuwe FIAT 500 (2007), een regelrechte bestseller die direct werd uitgeroepen tot auto van het jaar in 2008. Inmiddels is er veel gebeurd en staan we aan de vooravond van veel nieuwe FIAT modellen én technieken zoals hybride en 100% elektrisch. Onze servicemedewerkers worden (bij) geschoold en we investeren volop in nieuwe gereedschappen, materialen en laad infrastructuur. Kortom, we zijn klaar voor de toekomst, samen met FIAT.

Ons team staat voor ú klaar. Of het nu gaat om het kopen of (privé)leasen van een nieuwe FIAT, de aanschaf van een betrouwbare FIAT-occasion, het uit laten voeren van onderhoud, APK keuring of schadeherstel aan uw FIAT; bij AutoVermeulen bent u aan het juiste adres!

Ons uitgebreide product- en dienstenaanbod stelt ons in staat om u ten alle tijden een passende oplossing aan te bieden voor uw mobiliteitsbehoefte. Dat beloven wij!

Cordiali Saluti,

 

Familie / AutoVermeulen

Dealer van Fiat (Sales & Service)

Neem contact op Maak kennis met ons team

DE 5 VAN VERMEULEN HIER GÁÁN WE VOOR EN STÁÁN WE VOOR

  • Persoonlijke aandacht
  • Prijs/kwaliteit
  • Transparant zaken doen
  • 100% tevreden klanten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Daarom is geen reden

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt AutoVermeulen vestigingen

AutoVermeulen - Goes
HomeFiat