Bekijk onze acties
Bekijk onze voorraad
Werkplaats​afspraak
Neem contact met ons op

Maak een keuze uit onze Fiat (actie) modellen:

nieuws AutoVermeulen Vers van de pers

AutoVermeulen Goes Dealer ván Fiat vóór Zeeland.

AutoVermeulen is sinds 1962 een begrip in Zeeland. Betrokken, betrouwbaar maar bovenal een persoonlijke klantenbenadering – aandacht voor auto én klant – staan bij ons centraal. Service verlenen vanuit ons hart, met verstand van zaken! Wij combineren de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf.

ABC – Affordable But Cool.

Affordable But Cool, daar staat het merk Fiat voor; Betaalbare mobiliteit bieden aan een breed publiek, op een coole en optimistische manier. Sinds 2016 zijn wij dealer van Fiat voor de hele provincie Zeeland en daar zijn we trots op. Waar anders komt dit prachtige merk beter tot z’n recht dan bij een gerenommeerd familiebedrijf als het onze.

Nieuwe, bijna nieuwe en jong gebruikte Fiat modellen staan op u te wachten in onze showroom. Maar ook in de werkplaats bent u van harte welkom; met passie verzorgen wij uw Fiat terwijl u geniet van een lekker espresso of cappuccino. Onze ervaren en goed (bij)geschoolde monteurs kennen uw Fiat als geen ander en checken ‘m op de meest essentiële punten ongeacht leeftijd of kilometerstand.

Ons team staat voor ú klaar. Of het nu gaat om het kopen of (privé)leasen van een nieuwe FIAT, de aanschaf van een betrouwbare FIAT-occasion, het uit laten voeren van onderhoud, APK keuring of schadeherstel aan uw FIAT;

Ons uitgebreide product- en dienstenaanbod stelt ons in staat om u ten alle tijden een passende oplossing aan te bieden voor uw mobiliteitsbehoefte. Dat beloven wij!

Cordiali Saluti,

 

Familie / AutoVermeulen

Neem contact op Maak kennis met ons team

DE 5 VAN VERMEULEN HIER GÁÁN WE VOOR EN STÁÁN WE VOOR

  • Persoonlijke aandacht
  • Prijs/kwaliteit
  • Transparant zaken doen
  • 100% tevreden klanten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Daarom is geen reden

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt AutoVermeulen vestigingen

AutoVermeulen - Goes
HomeFiat