Bekijk onze acties
Bekijk onze voorraad
Werkplaats​afspraak
Neem contact met ons op

Jong gebruikte - tot bijna nieuwe - Fiat modellen Bekijk ons aanbod per model:

nieuws AutoVermeulen Vers van de pers

AutoVermeulen Goes Expert in Fiat voor alle Zeeuwen!

AutoVermeulen is sinds 1962 een begrip in Zeeland. Betrokken, betrouwbaar maar bovenal een persoonlijke klantenbenadering – aandacht voor auto én klant – staan bij ons centraal. Service verlenen vanuit ons hart, met verstand van zaken! Wij combineren de gemoedelijke sfeer van een familiebedrijf met de professionaliteit van een modern dealerbedrijf.

ABC – Affordable But Cool.

Affordable But Cool, daar staat het merk Fiat voor; Betaalbare mobiliteit bieden aan een breed publiek, op een coole, optimistische en kleurrijke manier. In de jaren als FIAT-dealer hebben wij meer FIAT-expertise opgebouwd dan wie ook in de provincie Zeeland en daar zijn we trots op. Waar anders komt dit prachtige Italiaanse automerk beter tot z’n recht dan bij een gerenommeerd familiebedrijf als het onze.

Een (jong) gebruikte of (bijna) nieuwe FIAT? De auto’s in onze showroom zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd. Bovendien betaald u bij ons geen meerprijs voor het rijklaar maken en/of garantie. Maar ook in de werkplaats bent u van harte welkom; met passie verzorgen wij uw FIAT terwijl u geniet van een lekker espresso of cappuccino. Onze ervaren en goed (bij)geschoolde monteurs kennen uw FIAT als geen ander en checken ‘m op de meest essentiële punten ongeacht leeftijd of kilometerstand.

Graag verwelkomen wij u in ons prachtige bedrijf. Onze Experts staan u graag te woord en doen hun uiterste best om u te adviseren en te begeleiden naar de – voor ú – juiste mobiliteitsoplossing. Dat beloven wij!

Cordiali Saluti,

 

Familie / AutoVermeulen

Neem contact op Maak kennis met ons team

DE 5 VAN VERMEULEN HIER GÁÁN WE VOOR EN STÁÁN WE VOOR

  • Persoonlijke aandacht
  • Prijs/kwaliteit
  • Transparant zaken doen
  • 100% tevreden klanten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Daarom is geen reden

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt AutoVermeulen vestigingen

AutoVermeulen - Kia, Fiat (Expert) & Subaru Servicedealer
HomeFiat