Hip en chic tegelijk
Fiat 500 Hybrid

500 Hybrid

De Fiat 500 is een icoon. Elegant en stijlvol als een filmster, stoer en ongepolijst als een rockster: of je nu kiest van de glitter en glamour van de nieuwe 500 Dolcevita of de stoere uitstraling van de 500 Sport, er is altijd een 500 die precies bij je past.

500 Cabrio. 

Bij geen enkele 500 komt zijn zonnige karakter zo goed tot zijn recht als bij de 500 Cabrio. Net als de versie met een stalen dak is hij verkrijgbaar in een groot aantal modelvarianten, waaronder de nieuwe fonkelende 500C Dolcevita en de stoere 500C Sport die meer dan ooit de sterrenstatus van de 500 waar maken.

Aanbod

Zoekt u een nieuwe Fiat, een bijna nieuwe of een jonge tweedehands? Wij helpen u graag op weg. Onderaan deze pagina vindt u ons aanbod jonge – tot bijna nieuwe – Fiat modellen. Deze zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd en vaak rijk uitgerust.

Bovendien betaald u bij ons geen meerprijs voor het rijklaar maken en/of garantie. Rijklaar is dan ook echt 100% rijklaar. Wij leveren de auto af inclusief onderhoud, apk (indien van toepassing), pechhulp, garantie, gegarandeerde kilometerstand etc.

Klik hieronder naar onze Fiat actiepagina voor de beste nieuwe Fiat deals, acties en promoties.

Fiat actiepagina

 


Bekijk onderaan deze pagina ons aanbod jong gebruikte tot bijna nieuwe Fiat modellen:

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 500

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500 staan?

HomeFiatActies500 Hybrid