Helemaal elektrisch - Helemaal Fiat 500
Fiat 500E

500E 100% Elektrisch

100% nieuw en 100% elektrisch maar toch 100% Fiat 500. De nieuwe Fiat 500 E is leverbaar in 3 varianten; Berlina, Cabrio en praktische 3+1 die de achterbank makkelijk toegankelijk maakt. Meer dan een stadsauto door toepassing van hoogwaardige technieken, actieradius tot wel 320 km (WLTP) en de snelst ladende auto in zijn klasse; 50 km in 5 minuten (DC laden tot 85 KW). Voorzien van een krachtige elektromotor en standaard voorzien van een automaat is de 500 een genot om mee te rijden. Bovendien heeft de 500 E geen CO2 uitstoot als je ermee rijdt, dus betaal je ook geen wegenbelasting. Life is to short to drive boring (electric) cars.

Aanbod

Zoekt u een nieuwe Fiat, een bijna nieuwe of een jonge tweedehands? Wij helpen u graag op weg. Onderaan deze pagina vindt u ons aanbod jonge – tot bijna nieuwe – Fiat modellen. Deze zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd en vaak rijk uitgerust.

Bovendien betaald u bij ons geen meerprijs voor het rijklaar maken en/of garantie. Rijklaar is dan ook echt 100% rijklaar. Wij leveren de auto af inclusief onderhoud, apk (indien van toepassing), pechhulp, garantie, gegarandeerde kilometerstand etc.

Klik hieronder naar onze Fiat actiepagina voor de beste nieuwe Fiat deals, acties en promoties.

Fiat actiepagina

 


Bekijk onderaan deze pagina ons aanbod jong gebruikte tot bijna nieuwe Fiat modellen:

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat 500e

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige 500e staan?

HomeFiatActies500E 100% Elektrisch