Fiat 500 E Business Launch edition

Inmiddels is er naast de zeer exclusieve < La Prima > een tweede uitvoering van de 500E beschikbaar; de Business Launch Edition. Deze uitvoering is uitsluitend leverbaar als Berlina (hatchback) dus niet als Cabrio.

 

Een nieuw tijdperk

De 500E zal trouw blijven aan zijn verleden: alle essentiële lijnen zullen zacht, glad en strak de iconische stijl volgen. De eerste generatie gaf mensen mobiliteit en vrijheid. De tweede maakte stadsauto’s een cool bezit. De derde en nieuwste generatie zal een nog hoger doel dienen.

Groot rijbereik, snel laden

De lithium-ion-accu’s met een capaciteit van 42 kWh geven de 500E een actieradius van maximaal 320 km in de WLTP- cyclus. Om de laadtijd te optimaliseren, is de elektrische 500E uitgerust met een 85 kW-snellaadsysteem waarmee het accupakket zeer snel kan worden opgeladen. Het kost bijvoorbeeld slechts 5 minuten om een voldoende energiereserve op te bouwen om 50 kilometer te rijden.

Autonoom rijden

De nieuwe 500E zal de eerste stadsauto zijn die beschikt over autonoom rijden technologie van Level 2. Hij zal autonoom kunnen optrekken, remmen, binnen de rijbaan blijven, verkeersborden lezen en voorstellen de snelheid hierop aan te passen. Zijn ‘ogen’ zullen ook wijd openstaan voor voetgangers en fietsers, dankzij de 360° “Drone View”.

Safe & Simple

De nieuwe 500E zal je woon-werkverkeer op vele manieren vereenvoudigen. Om te beginnen zal de auto de verkeersborden lezen en voorstellen welke snelheid je op die weg moet aanhouden. Zodra je eenmaal de snelheid en afstand met de knoppen op het stuur hebt ingesteld, zal het systeem vervolgens zelf de juiste afstand houden ten opzichte van je voorligger (vanaf 30 km/u) en stoppen als het verkeer dit vereist. Zo heb je altijd een betrouwbare bijrijder aan je zijde.

Download hier alle info

 

 

Liever private lease?
€ 399,- p/mnd
HomeFiatActiesFiat 500 E Business Launch edition