Eens een Panda altijd een Panda
Fiat Panda Hybrid

Panda Hybrid

Origineel, slim en verrassend: de Panda is altijd met zijn tijd meegegaan en toch zichzelf gebleven. Ontdek zijn ongecompliceerde karakter en maak je keuze uit het brede aanbod aan moderne en dynamische lakkleuren en frisse bekledingsstoffen die zijn authentieke stijl accentueren.

De Panda Cross staat voor de vereniging van de technologie en de SUV look. Voorzien van bicolor stoelen voor een verfrissende look en 7 inch touchscreen.

De Panda Sport sluit zich aan bij de rest van de Fiat Sport familie. Dit staat voor een sterk karakter en dynamische stijl. Standaard uitgerust met 16 inch lichtmetalen velgen en voorzien van donkergrijze sportstoelen met rode stiksels.

De Panda Life is de meest gekozen versie, met een goede standaard uitrusting. Het perfecte evenwicht tussen persoonlijkheid en kwaliteit. Ook het interieur heeft een upgrade gekregen met het gestreepte patroon.

 


Heeft u interesse in de nieuwe Panda? Wilt u deze digitaal ontdekken of een proefrit maken? Laat dan hier uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Onze voorraad

Onze voorraad Fiat Panda

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Panda staan?

HomeFiatActiesPanda Hybrid