Expert in Fiat

Voor alle duidelijkheid!

AutoVermeulen is officieel Expert in Fiat!

In de jaren als Fiat-dealer voor de hele provincie Zeeland hebben wij meer Fiat-expertise opgebouwd dan wie ook. Met deze kennis en ervaring mogen we ons dan ook met recht Expert in Fiat noemen. Als onafhankelijk Expert hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop van jong – tot vrijwel nieuwe – Fiat modellen. Vanzelfsprekend voeren wij ook het onderhoud en service uit aan uw Fiat ongeacht leeftijd en kilometerstand.

Onderhoud, reparatie & service.

Kiest u voor AutoVermeulen dan kiest u voor kwaliteit én onbezorgd Fiat rijden. Om deze zekerheid te waarborgen is regelmatig onderhoud belangrijk. Onze ervaren en goed (bij)geschoolde monteurs kennen uw Fiat als geen ander en checken ‘m op de meest essentiële punten ongeacht leeftijd of kilometerstand.

Fabrieksgarantie

Kiest u voor FabrieksOnderhoud dan kiest u voor écht onbezorgd Fiat rijden. We onderhouden uw Fiat volgens de norm van de fabrikant en met originele Fiat onderdelen, hiermee waarborgen we de fabrieksgarantie. 

Maar FabrieksOnderhoud biedt meer;

  • Gebruik van originele Fiat onderdelen
  • Onderhoudsschema volgens fabrikant
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Gratis pechhulp Nederland, excl. woonplaats
  • Gratis vervangend vervoer
  • Gratis seizoenscheck “Winter”
  • Fiat-Systemcheck (uitlezen storingen)
  • Mijn AutoVermeulen Onderhoudskaart (MAVO)
  • Online afspraak maken 24/7

Opties:

  • Pechhulp Europa, incl. woonplaats € 24,95

KeuzeOnderhoud

Is fabrieksgarantie voor u niet (meer) van toepassing? Kies dan voor SmartService; vriendelijk geprijsd onderhoud voor uw Fiat zonder “poespas”. Door gebruik te maken van Huismerk onderdelen en een aantal services weg te laten (o.a. pechhulp) houden we Fiat rijden niet alleen leuk voor u, maar ook voor uw portemonnee.

Een (jong) gebruikte of (bijna) nieuwe?!

De Fiats in onze showroom zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd. Bovendien betaald u bij ons geen meerprijs voor het rijklaar maken en/of garantie. Rijklaar is dan ook echt rijklaar. Wij leveren de auto af inclusief onderhoud, apk (indien van toepassing), pechhulp, garantie, gegarandeerde kilometerstand etc.

Liever een splinternieuwe Fiat bestellen?

Dat kan natuurlijk ook*. AutoVermeulen is geen dealer van Fiat maar onafhankelijk Expert. Door middel van een volmacht bemiddelen wij voor u via een Fiat dealer. Samen gaan we op zoek naar de juiste Fiat, de beste deal én de juiste aankoopmogelijkheid: Kopen, Financieren of Leasen.

*AutoVermeulen kan niet alleen nieuwe Fiat modellen leveren, wij kunnen alle merken nieuw leveren. Wij doen dit d.m.v. een eindgebruikersverklaring/volmacht, hiermee machtigt u ons om als tussenpersoon te fungeren tussen u en de dealer van het betreffende merk. Wij zijn blij en dankbaar dat dit Europees zo geregeld is.

HomeFiatExpert in Fiat