onbezorgd rijden?
5 jaar garantie!

5 jaar totaalgarantie!

Extra garantie voor uw gemoedsrust.

5 jaar garantie op uw nieuwe Fiat? Dat kan met Fiat Maximum Care. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar extra fabrieksgarantie en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden.

De garantie biedt dekking (van het voertuig) tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

Werkzaamheden die onder garantie worden uitgevoerd door de Fiat Servicecentra omvatten: reparatie of vervanging van het defecte onderdeel; arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie; levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.


De volgende componenten zijn gedekt.


Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kosten?

Fiat Maximum Care is een investering in uw rijzekerheid en daarmee uw rijplezier. De kosten voor 5 jaar garantie (met een maximum van 200.000 km) zijn als volgt:

  • Fiat 500 / 500C / 500E / Panda € 480,-*
  • Fiat 500X / Tipo € 720,-*

* Deze bedragen zijn van toepassing indien u Fiat Maximum Care afsluit binnen 6 maanden na aanschaf van uw nieuwe Fiat. Besluit u na deze periode toch gebruik te willen maken van Fiat Maximun Care dan geldt er een toeslag.

HomeFiat5 jaar totaalgarantie!