5 jaar Fiat garantie
Onbezorgd rijden. Kilometervrij

Fiat garantie

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat is een garantie van 5 jaar inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum. Deze garantie is opgebouwd uit de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie, aangevuld met 3 jaar extra fabrieksgarantie (Max Care), kent géén kilometerbeperking en is 100% overdraagbaar op de volgende eigenaar op voorwaarde dat de auto volgens de voorgeschreven onderhoudsintervallen wordt onderhouden.

De garantie biedt dekking (van het voertuig) tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

Werkzaamheden die onder garantie worden uitgevoerd door de Fiat Servicecentra omvatten: reparatie of vervanging van het defecte onderdeel; arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie; levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Bovendien krijgt u ook nog eens 5 jaar mobiliteitsgarantie met dekking voor Europa.

Tot slot is de carrosserie van uw auto gedekt tegen doorroesten van binnenuit. Deze garantie voorziet in het herstellen en/of vervangen van doorgeroeste delen en is 8 jaar geldig vanaf de datum waarop de auto is afgeleverd.

Raadpleeg voor meer informatie het garantieboekje van uw auto.

Wat is er inbegrepen:

  • Pechhulp
  • Originele onderdelen
  • Arbeid door gekwalificeerde monteurs

HomeAutoVermeulen | FiatFiat garantie