Schone lucht en materialen in de auto dankzij Fiat D-Fence Pack 9 juni 2020

De noodzaak om gedeelde ruimtes te ontsmetten is inmiddels gewoon en gebruikelijk. Binnen in de auto is het reinigen soms lastig. Het D-Fence pack bevat een reeks producten die zijn ontworpen om eenvoudig hygiëne en hygiënische omstandigheden in de auto mogelijk te maken.

Het D-Fence pack draagt bij aan een schoner milieu, maar vooral aan de eigen veilige omgeving in de auto. Het bestaat uit een Mopar Prime interieurfilter, een Air Purifier en een UV-C lamp. Mopar Prime Filter biedt bescherming tegen vervuilende stoffen en allergenen in de lucht. De Air Purifier zuivert de lucht in de auto en de UV-C Cleaner reinigt de verschillende stoffen en kunststoffen in de auto zoals stuur, dashboard en (kinder)stoelbekleding.

Mopar Prime Filter

Het hoogwaardige Mopar Prime-Filter vangt bijna 100% fijne deeltjes op, remt tot 100% allergenen en vermindert meer dan 98% de verspreiding van schimmels en bacteriën. Mopar Prime-filters zijn actieve koolfilters die een aanvullende behandeling op basis van polyfenolen krijgen. Dankzij de toevoeging van een filterlaag geïmpregneerd met polyfenolen, kunnen Mopar Prime-filters allergenen neutraliseren in plaats van ze simpelweg te verzwakken. De toevoeging van polyfenolen is ook effectief tegen alle soorten eiwitdeeltjes, waardoor wordt voorkomen dat schimmels of bacteriën in de cabine komen.

AIR Purifier

De AIR Purifier is een extra hulpmiddel voor het reinigen van de lucht inde auto’s. Het maakt gebruik van een Hepa-filter (High Efficiency Particulate Air Filter), dat een zeer efficiënt filtersysteem garandeert dat in de lucht aanwezige vaste deeltjes kan opvangen en de recirculatie van zelfs de kleinste deeltjes zoals PM2.5, pollen, bacteriën of micro-organismen kan voorkomen. Met dit product kan interieurlucht worden ontdaan van gevaarlijke deeltjes zoals allergenen, bacteriën, stof, sigarettenrook, chemische stoffen afkomstig van brandend plastic en andere verontreinigende stoffen.

UV-C-Cleaner

UV-C-technologie zendt ultraviolette (UV) stralen uit die bacteriën vernietigen door het DNA of RNA van hun cellen te breken. De UV-C Cleaner kan worden gebruikt op kunststoffen en bekleding in auto’s, wat betekent dat het stuur, het dashboard, de stoelen en kinderzitjes snel en gemakkelijk kunnen worden gereinigd. Binnen een paar minuten worden bijna alle schadelijke bacteriën gedood.

Voor alle Fiat modellen, nieuw en reeds rijdend

Het D-Fence pack is op alle Fiat modellen beschikbaar en ook op de reeds rijdende Fiat voertuigen. Ter introductie wordt het D-Fence pack aangeboden en geïnstalleerd voor slechts € 245. Bij een bezoek aan de Fiat-dealer worden vanzelfsprekend alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen, zowel in de showroom als werkplaats. Indien de klant prefereert de auto thuis te laten ophalen voor installatie van het D-Fence pack of andere service beurt, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Daarbij is er geen lijfelijk contact nodig. Sleutel, handgrepen en het interieur worden grondig gereinigd na afloop van de installatie of service beurt

HomeFiatNieuwsSchone lucht en materialen in de auto dankzij Fiat D-Fence Pack