Simply – More – Subsidie Kies nu voor de 100% elektrische Fiat 500 en profiteer van € 3.350,- subsidie!

Profiteer nu!

Tot en met 30 juni geeft Fiat u € 3.350,- subsidie op de nieuwe – 100% elektrische – Fiat 500. Ondanks het feit dat het landelijke subsidiebudget van de overheid inmiddels op is (per 31 mei) beloont Fiat u als u kiest voor een 100% elektrische Fiat 500.

Elektrisch rijden wordt voor steeds meer mensen interessant. Zakelijk, maar ook voor de particuliere rijder wordt elektrisch rijden steeds aantrekkelijker en bereikbaarder. Duurzaamheid, lage CO2-uitstoot en milieubewust bezig zijn, is voor iedereen steeds belangrijker. Ook stijgt het aantal laadpalen in Nederland erg snel en gaat het opladen van de elektrische auto steeds sneller, met de Fiat 500 als koploper in zijn klasse.

Zet ook de knop om, en ga elektrisch rijden! Wij helpen u graag op weg en hebben antwoord op al uw vragen. Kom langs voor een adviesgesprek en natuurlijk een alleszeggende proefrit in de Fiat 500.

Benvenuto a AutoVermeulen | Fiat!

Elektrisch rijden – adviesgesprek

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een adviesgesprek. Wij beantwoorden al uw vragen en vervolgens gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :

Download hieronder de complete prijslijst van de nieuwe Fiat 500E

Ook interessant voor u!

Download hier alle Fiat prijslijsten | Bekijk hier alle Fiat acties | Bekijk hier onze Fiat voorraad

Neem contact met ons op


Heeft u vragen? Geen probleem, we helpen u heel graag persoonlijk verder.

Of klik op onderstaande knoppen voor onze contactpagina, routebeschrijving en openingstijden:

Disclaimer Fiat Subsidie

Deze subsidie geldt voor alle uitvoeringen van de Fiat 500 met uitzondering van de “Action” en is niet van toepassing i.c.m. andere acties. Bij overschrijding van het Fiat budget kán de actie eerder beëindigd worden dan de hierboven gecommuniceerde datum. Vraag naar de “spelregels” bij onze verkoopadviseurs.  

HomeSimply – More – Subsidie