Fiat . . . simply more subsidie!
tot wel € 6.700,-

De Fiat subsidieverdubbelaar! RESERVEER NU ALVAST JOUW NIEUWE ELEKTRISCHE FIAT 500

Vanaf 3 januari 2022 9.00 uur komt de Fiat 500 E in aanmerking voor een overheidssubsidie van maar liefst € 3.350,- De verwachting is dat er massaal gebruik gemaakt gaat worden van deze regeling. Wie het eerst komt, het eerst maalt ofwel: op=op!

De Fiat subsidieverdubbelaar.

Omdat Fiat zijn steentje wil bijdragen aan een betere en schonere toekomst verdubbeld Fiat de overheidssubsidie! Hiermee profiteer je niet alleen van € 3.350,- overheidssubsidie maar ook van € 3.350,- Fiat EV-subsidie. Dat maakt elektrisch rijden wel heel bereikbaar!

Reserveren

Wil je profiteren van € 6.700,- totaalvoordeel (overheidssubsidie + Fiat EV-subsidie) bij aanschaf van een nieuwe Fiat 500 E? Maak dan nu een afspraak voor een reserveringsgesprek. Vervolgens nemen wij direct contact met je op, bevestigen we de afspraak en maken wij een uiterst scherp voorstel voor de Fiat 500 E van jouw dromen. Ga je hiermee akkoord, dan zetten we dit voorstel/reservering op 3 januari 2022 om 9.00 uur om in een koopovereenkomst.

Met deze koopovereenkomst kunt u direct uw overheidssubsidie claimen bij de overheid. De Fiat EV-subsidie verzorgen wij voor je.

Met hartelijke groet / Cordiali Saluti,

AutoVermeulen | Fiat

Vul in en boek je reserveringsgesprek.

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken voor een reserveringsgesprek. Samen configureren we de Fiat 500 E van jouw dromen en reserveren ‘m.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :

Neem contact met ons op


Heeft u vragen? Geen probleem, we helpen u heel graag persoonlijk verder.

Of klik op onderstaande knoppen voor onze contactpagina, routebeschrijving en openingstijden:

Subsidie disclaimer
De Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) dient door de subsidieontvanger aangevraagd te worden via rvo.nl. Naast alle relevante informatie tref je hier ook de actuele situatie rondom het beschikbare jaarbudget. Fiat Nederland kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Wanneer de overheidssubsidie pot leeg is, dan geldt de Fiat EV-subsidie van 3.350,- nog wel (tot en met 31 januari 2022). Fiat Nederland is niet verantwoordelijk voor het niet meer kunnen verkrijgen van de overheidssubsidie 2022 op een nieuwe elektrische Fiat 500.

HomeDe Fiat subsidieverdubbelaar!