Hapro Dakkofferboetiek

Dakkoffers

Mountainbiken, surfen, kanoën, wandelen of gewoon zorgeloos met het hele gezin op vakantie. Wat je ook wilt doen, met een Hapro dakkoffer vervoer je al je bagage op een veilige manier. Oog voor detail en het gebruik van de meest geavanceerde, moderne materialen maken van een Hapro dakkoffer een waardevolle investering in reiscomfort. Ruimtegebrek is nooit meer een belemmering en dankzij de ruime keuze in modellen, kleuren en groottes, is er altijd een Hapro dakkoffer die perfect past bij jouw reiswensen.

Dakdragers

De Hapro Cronos dakdrager is dé solide basis wanneer je bagage op het dak van je auto wilt gaan vervoeren. De Cronos dakdragers zijn verkrijgbaar in een stalen uitvoering en een aluminium variant. De Cronos Aero, een luxe aluminium drager met aerodynamisch design, is beschikbaar in drie types; de Aero 1, de Aero 2 en de Aero 3.

Het bevestigingssysteem van de Cronos dragers past nagenoeg op iedere dakreling, afhankelijk van het type. Snel inzien welke dakdrager geschikt is voor jouw auto? Raadpleeg dan de Hapro Cronos voertuig-specificatielijst door op onderstaande button te klikken.

Fietsendragers

Ga met nog meer gemak op pad met het totaal vernieuwde Hapro fietsendrager assortiment. De Atlas Active, Atlas Premium en Atlas Premium XFold zijn stuk voor stuk goed doordachte, betrouwbare dragers die de fietsen met gemak op de trekhaak van je auto meenemen. Ook E-bikes zijn geen enkel probleem voor deze alleskunners.

Vervoer je je fietsen liever op het dak van je auto? Dan is de Hapro Giro ideaal! Deze lichtgewicht krachtpatser brengt je fiets veilig en comfortabel naar elke bestemming en is voor minder luchtweerstand eenvoudig in te klappen wanneer je geen fiets meeneemt.

De fietsen meenemen? Het was nog nooit zo eenvoudig!