Italian Cars & Coffee

Beste autoliefhebber,

Op zaterdag 20 Mei 2023 draait het in Goes maar om één ding: AUTO’S!

Eén keer per jaar is het namelijk Goes Autostad! Bij alle deelnemende autobedrijven is er van alles te beleven; oldtimers, supercars, demonstraties, bijeenkomsten van merkenclubs, technische workshops en natuurlijk staan de nieuwste modellen – mooier gepoetst dan ooit – in de showrooms van de deelnemers.

Op deze bijzondere dag in Mei organiseren wij voor speciaal voor alle liefhebbers van Italiaanse auto’s een Italian Cars & Coffee!

Het doel van deze meeting is simpel: genieten van (Italiaanse) auto’s, mooie verhalen, leuke anekdotes en ervaringen uitwisselen met andere liefhebbers. Klassieker, youngtimer of splinternieuw? Onder het motto “Benvenuti a tutti” is iedereen welkom – jong én oud – jouw ervaringen maken het karakter! En dat alles onder het genot van een heerlijke kop koffie met wat lekkers.

Daarnaast wordt op zondag 21 Mei de Molentocht verreden, één van de grootste oldtimer evenementen van Nederland met meer dan 300 deelnemende oldtimers uit meerdere landen. Een weekend om te smullen dus!

Wat:

Italian Cars & Coffee

Wanneer:

20 Mei 2023 | 10.00 – 15.00 uur

Waar:

AutoVermeulen, Pearyweg 6

Meld je hieronder aan.  


HomeItalian Cars & Coffee