Profiteert u ook? Onze acties

Kia

nieuws AutoVermeulen Vers van de pers

Aangenaam! AutoVermeulen

Kia, The Power to Surprise.

Al sinds 1993 vertegenwoordigen wij trots én met veel succes het merk Kia. Daarmee zijn wij de meest ervaren Kia dealer van Zeeland en één van de oudste en meest ervaren Kia dealers van Nederland.

Kiest u voor Kia, dan kiest u voor de zekerheid van pure kwaliteit. Kia Motors levert namelijk elke nieuwe auto met een garantietermijn van 7 jaar. Dat betekent 2.555 dagen of 150.000 km zorgeloos rijden en lage onderhoudskosten. Daarnaast is de garantie 100% overdraagbaar op de volgende eigenaren, waardoor de restwaarde van de auto hoger blijft en de auto zeer aantrekkelijk is voor toekomstige kopers.

Ons team staat voor ú klaar. Of het nu gaat om het kopen of (privé)leasen van een nieuwe Kia, de aanschaf van een betrouwbare occasion uit onze Kia Top Selectie, het uit laten voeren van onderhoud, APK keuring of schadeherstel aan uw Kia; bij AutoVermeulen bent u aan het juiste adres!

Ons uitgebreide product- en dienstenaanbod stelt ons in staat om u ten alle tijden een passende oplossing aan te bieden voor uw mobiliteitsbehoefte. Dat beloven wij!

Met hartelijke groet,

 

Familie / AutoVermeulen

Neem contact op Maak kennis met ons team

DE 5 VAN VERMEULEN HIER GÁÁN WE VOOR EN STÁÁN WE VOOR

  • Persoonlijke aandacht
  • Prijs/kwaliteit
  • Transparant zaken doen
  • 100% tevreden klanten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Daarom is geen reden

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt AutoVermeulen vestigingen

AutoVermeulen Kia & Fiat
HomeAutoVermeulen | Kia