Jong gebruikte - tot bijna nieuwe - Kia modellen Bekijk ons aanbod per model:

nieuws AutoVermeulen Vers van de pers

Aangenaam! AutoVermeulen

Tijdens onze Kia-dealer periode (1993-2020) hebben wij meer Kia-expertise opgebouwd dan wie ook. Hiermee kunnen we ons met recht Expert in Kia noemen, voor Zeeland en ver daarbuiten. Met een ruime keuze uit meer dan 50 jong gebruikte – tot bijna nieuwe – Kia’s blijven we u verrassen.

Kiest u voor Kia, dan kiest u voor de zekerheid van pure kwaliteit. Om deze zekerheid te waarborgen is regelmatig onderhoud belangrijk, bovendien voorkomt u hiermee de kans op dure reparaties in de toekomst.

Hiermee waarborgen we de fabrieksgarantie op uw Kia: Bij FabrieksOnderhoud maken wij gebruik van originele onderdelen en onderhouden uw Kia precies zoals wordt voorgeschreven door de fabriek, helemaal op maat voor uw type, bouwjaar en kilometerstand. Daarnaast profiteert u van een aantal privileges zoals bijvoorbeeld: software updates, mobiliteitsgarantie en standaard vervangend vervoer.

Is uw Kia al wat ouder en valt hij niet meer onder de fabrieksgarantie? Kies dan voor SmartService; Naast goed voor uw Kia is dat ook nog eens goed voor uw portemonnee.

Ons team staat voor ú klaar. Of het nu gaat om het kopen of (privé)leasen van een jonge of bijna nieuwe Kia, het uit laten voeren van onderhoud, APK keuring of schadeherstel aan uw Kia; bij AutoVermeulen bent u aan het juiste adres.

Ons uitgebreide product- en dienstenaanbod stelt ons in staat om u ten alle tijden een passende oplossing aan te bieden voor uw mobiliteitsbehoefte. Dat beloven wij!

Met hartelijke groet,

 

Team/Familie AutoVermeulen

Expert in Kia (Sales & Service)

Neem contact op Maak kennis met ons team

DE 5 VAN VERMEULEN HIER GÁÁN WE VOOR EN STÁÁN WE VOOR

  • Persoonlijke aandacht
  • Prijs/kwaliteit
  • Transparant zaken doen
  • 100% tevreden klanten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Daarom is geen reden

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt AutoVermeulen vestigingen

AutoVermeulen - Goes
HomeKia