Jong gebruikte - tot bijna nieuwe - Kia modellen Bekijk ons aanbod per model:

nieuws AutoVermeulen Vers van de pers

AutoVermeulen Goes Uw onafhankelijk Expert in Kia!

Tijdens onze Kia-dealer periode (1993-2020) hebben wij meer Kia-expertise opgebouwd dan wie ook. Hiermee kunnen we ons met recht Expert in Kia noemen, voor Zeeland en ver daarbuiten. Als onafhankelijk Expert in Kia hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van jonge – tot bijna nieuwe – Kia modellen. Vanzelfsprekend voeren wij ook het onderhoud & service uit aan uw Kia, jong of oud.

Vanaf het moment dat u bij ons wegrijdt profiteert u meteen van een heleboel voordelen. Garantie is er daar één van, maar ook de zekerheid van een team van experts die altijd voor u klaar staan om u te helpen. Zelfs bij nacht en ontij zorgen we ervoor dat u uw reis kunt vervolgen in het geval van een technisch defect.

Kiest u voor een Kia, dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Om deze zekerheid te waarborgen is regelmatig onderhoud belangrijk. Onze ervaren en goed (bij)geschoolde monteurs kennen uw Kia als geen ander en checken ‘m op de meest essentiële punten ongeacht leeftijd of kilometerstand.

Graag verwelkomen wij u in ons prachtige bedrijf. Onze Experts staan u graag te woord en doen hun uiterste best om u te adviseren en te begeleiden naar de – voor ú – juiste mobiliteitsoplossing. Dat beloven wij!

Met hartelijke groet,

 

Team/Familie AutoVermeulen

Neem contact op Maak kennis met ons team

DE 5 VAN VERMEULEN HIER GÁÁN WE VOOR EN STÁÁN WE VOOR

  • Persoonlijke aandacht
  • Prijs/kwaliteit
  • Transparant zaken doen
  • 100% tevreden klanten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Daarom is geen reden

Altijd bij u in de buurt AutoVermeulen vestigingen

AutoVermeulen - Kia, Fiat (Expert) & Subaru Servicedealer
HomeKia