van jong gebruikt tot (bijna) nieuw Ons Kia aanbod per model:

nieuws AutoVermeulen Vers van de pers

Aangenaam! AutoVermeulen

AutoVermeulen en Kia; Keep surprising!

Tijdens onze Kia-dealer periode (1993-2020) hebben wij meer Kia-expertise opgebouwd dan wie ook. Hiermee kunnen we ons met recht Expert in Kia noemen, voor Zeeland en ver daarbuiten. Met een ruime keuze uit meer dan 50 jonge en aantrekkelijk geprijsde Kia occasions blijven we u verrassen. Daarnaast zijn wij officieel erkend Kia reparateur.

Kiest u voor Kia, dan kiest u voor de zekerheid van pure kwaliteit. Kia Motors levert namelijk elke nieuwe auto met een garantietermijn van 7 jaar. Dat betekent 2.555 dagen of 150.000 km zorgeloos rijden en lage onderhoudskosten. Daarnaast is de garantie 100% overdraagbaar op de volgende eigenaren, waardoor de restwaarde van de auto hoger blijft en de auto zeer aantrekkelijk is voor toekomstige kopers.

Ons team staat voor ú klaar. Of het nu gaat om het kopen of (privé)leasen van een Kia, de aanschaf van een betrouwbare Kia, het uit laten voeren van onderhoud, APK keuring of schadeherstel aan uw Kia; bij AutoVermeulen bent u aan het juiste adres.

Ons uitgebreide product- en dienstenaanbod stelt ons in staat om u ten alle tijden een passende oplossing aan te bieden voor uw mobiliteitsbehoefte. Dat beloven wij!

Met hartelijke groet,

 

 

Familie / AutoVermeulen

Neem contact op Maak kennis met ons team

DE 5 VAN VERMEULEN HIER GÁÁN WE VOOR EN STÁÁN WE VOOR

  • Persoonlijke aandacht
  • Prijs/kwaliteit
  • Transparant zaken doen
  • 100% tevreden klanten
  • Meer dan 50 jaar ervaring
Daarom is geen reden

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Altijd bij u in de buurt AutoVermeulen vestigingen

AutoVermeulen Kia & Fiat
HomeKia