It's all in the family
Kia Ceed

Ceed HB & Sportswagon

De Ceed is leverbaar als sportieve hatchback (HB) én als ruime sportswagon (SW). De laatste is met recht een ruimtewonder te noemen. Met een grote keuze uit motoren, benzine, mild hybrid, plug-in hybrid en diesel zit er altijd een passende Ceed voor u tussen. Binnen de Ceed familie zijn ook leverbaar de Xceed (Crossover) en de Proceed (Shootingbrake). Kom kennismaken met de Ceed familie en laat je verbazen over de mogelijkheden.

Aanbod

Als onafhankelijk Expert in Kia hebben we ons gespecialiseerd in jonge – tot bijna nieuwe – Kia modellen. Onderaan deze pagina vindt u dan ook ons volledige aanbod. Deze zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd en vaak rijk uitgerust.

Bovendien betaald u bij ons geen meerprijs voor het rijklaarmaken en/of garantie. Rijklaar is dan ook echt rijklaar. Wij leveren de auto af inclusief onderhoud, apk (indien van toepassing), pechhulp, garantie, gegarandeerde kilometerstand etc.

7 jaar fabrieksgarantie

Met een Kia van AutoVermeulen kun je met een gerust gevoel de weg op. Je profiteert nl. van de lange garantie die geboden wordt door Kia. Door fabrieksOnderhoud garanderen wij deze tot 7 jaar na datum eerste toelating.

3 jaar extra garantie?

Wij bieden u deze extra garantie i.c.m. onze Allrisk autoverzekering. Deze garantie geldt voor maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs (datum eerste toelating) met een maximum van 180.000 kilometers. Klik hier voor meer info.

Liever een nieuwe Kia?

Dat kan. AutoVermeulen is geen dealer van Kia maar onafhankelijk Expert in Kia. Omdat wij onafhankelijk zijn gaan wij voor u op zoek naar de beste deal. Door middel van een volmacht / eindgebruikersverklaring bemiddelen wij voor u bij de aankoop via een officiële Kia dealer.

 


Bekijk hieronder ons aanbod jong gebruikte tot bijna nieuwe Kia’s:

Onze voorraad

Onze voorraad Kia Ceed

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ceed staan?

HomeKiaActiesCeed HB & Sportswagon