It's all in the family
Kia Ceed

Ceed HB & Sportswagon

De Ceed is leverbaar als sportieve hatchback (HB) én als ruime sportswagon (SW). De laatste is met recht een ruimtewonder te noemen. Met een grote keuze uit motoren, benzine, mild hybrid, plug-in hybrid en diesel zit er altijd een passende Ceed voor u tussen. Binnen de Ceed familie zijn ook leverbaar de Xceed (Crossover) en de Proceed (Shootingbrake). Kom kennismaken met de Ceed familie en laat je verbazen over de mogelijkheden.

Aanbod

Als onafhankelijk Expert in Kia hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van jonge – tot bijna nieuwe – Kia modellen. Onderaan deze pagina vindt u dan ook ons volledige aanbod. Deze zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd en vaak rijk uitgerust.

Bovendien betaald u bij ons geen meerprijs voor het rijklaar maken en/of garantie. Rijklaar is dan ook echt 100% rijklaar. Wij leveren de auto af inclusief onderhoud, apk (indien van toepassing), pechhulp, garantie, gegarandeerde kilometerstand etc.

Garantie

Vanaf het moment dat u bij ons wegrijdt profiteert u meteen van een heleboel voordelen. Garantie is er daar één van. Maar ook de zekerheid van een team van experts die altijd voor u klaar staan om u te helpen. Zelfs bij nacht en ontij zorgen we ervoor dat u uw reis kunt vervolgen in het geval van een technisch defect.

3 jaar extra garantie?

Wij bieden u deze extra garantie i.c.m. onze Allrisk autoverzekering. Deze garantie geldt voor maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs (datum eerste toelating) met een maximum van 180.000 kilometers. Klik hier voor meer info.

Liever een nieuwe Kia?

Dat kan. AutoVermeulen is geen dealer van Kia maar onafhankelijk Expert in Kia. Omdat wij onafhankelijk zijn gaan wij voor u op zoek naar de beste deal. Door middel van een volmacht / eindgebruikersverklaring bemiddelen wij voor u bij de aankoop via een officiële dealer van het merk Kia.

 


Bekijk hieronder ons aanbod jong gebruikte tot bijna nieuwe Kia’s:

Onze voorraad

Onze voorraad Kia cee'd

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige cee'd staan?

HomeKiaActiesCeed HB & Sportswagon