Moderne Classic. Levende legende.
Kia Stinger

Stinger

De ultieme Kia! Altijd klaar voor topprestaties: in de Kia Stinger ben je één met je auto, één met de weg. Elektronische onderstelafstemming zorgt voor optimale grip en maximaal rijcomfort. De Kia Stinger doet je hart sneller kloppen dankzij z’n ongekende vermogen tot wel 366 pk. Kom kennismaken met Stinger en laat je verbazen.

Aanbod

Als onafhankelijk Expert in Kia hebben we ons gespecialiseerd in jonge – tot bijna nieuwe – Kia modellen. Onderaan deze pagina vindt u dan ook ons volledige aanbod. Deze zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd en vaak rijk uitgerust.

Bovendien betaald u bij ons geen meerprijs voor het rijklaarmaken en/of garantie. Rijklaar is dan ook echt rijklaar. Wij leveren de auto af inclusief onderhoud, apk (indien van toepassing), pechhulp, garantie, gegarandeerde kilometerstand etc.

7 jaar fabrieksgarantie

Met een Kia van AutoVermeulen kun je met een gerust gevoel de weg op. Je profiteert nl. van de lange garantie die geboden wordt door Kia. Door fabrieksOnderhoud garanderen wij deze tot 7 jaar na datum eerste toelating.

3 jaar extra garantie?

Wij bieden u deze extra garantie i.c.m. onze Allrisk autoverzekering. Deze garantie geldt voor maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs (datum eerste toelating) met een maximum van 180.000 kilometers. Klik hier voor meer info.

Liever een nieuwe Kia?

Dat kan. AutoVermeulen is geen dealer van Kia maar onafhankelijk Expert in Kia. Omdat wij onafhankelijk zijn gaan wij voor u op zoek naar de beste deal. Door middel van een volmacht / eindgebruikersverklaring bemiddelen wij voor u bij de aankoop via een officiële Kia dealer.

 


Bekijk hieronder ons aanbod jong gebruikte tot bijna nieuwe Kia’s:

 

 

Momenteel hebben we dit model niet in voorraad. 

Hou onze website in de gaten, of neem contact met ons op.

HomeKiaActiesStinger