Expert in Kia

We draaien er niet omheen;

AutoVermeulen is onafhankelijk Expert in Kia!

Tijdens onze Kia-dealer periode (1993-2020) hebben wij meer Kia-expertise opgebouwd dan wie ook. Hiermee kunnen wij ons dan ook met recht Expert in Kia noemen, voor Zeeland en vér daarbuiten. Als onafhankelijk Expert in Kia hebben we ons gespecialiseerd in jonge – tot bijna nieuwe – Kia modellen. 

Onderhoud, reparatie & service.

Kiest u voor een Kia, dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Om deze zekerheid te waarborgen is regelmatig onderhoud belangrijk. Onze ervaren en goed (bij)geschoolde monteurs kennen uw Kia als geen ander en checken ‘m op de meest essentiële punten ongeacht leeftijd of kilometerstand.

Fabrieksgarantie

Kiest u voor FabrieksOnderhoud dan kiest u voor onbezorgd Kia rijden. We onderhouden uw Kia volgens de norm van de fabrikant en met originele Kia onderdelen, hiermee waarborgen we de fabrieksgarantie. Maar FabrieksOnderhoud biedt meer; gratis vervangend vervoer, pechhulp (internationaal), navigatie updates . . . Kortom; De beste service voor uw Kia en voor u!

KeuzeOnderhoud

Is fabrieksgarantie voor u niet (meer) van toepassing? Kies dan voor SmartService; vriendelijk geprijsd onderhoud voor Kia’s van 7 jaar en ouder en/of Kia’s die meer dan 150.000 km hebben gereden. Door gebruik te maken van Huismerk onderdelen en een aantal services weg te laten (o.a. pechhulp) houden we Kia rijden niet alleen leuk voor u, maar ook voor uw portemonnee.

Jong – tot bijna nieuw

Onze jonge – tot bijna nieuwe – Kia’s zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsd. Bovendien betaald u bij ons geen meerprijs voor het rijklaar maken en/of garantie. Rijklaar is dan ook echt rijklaar. Wij leveren de auto af inclusief onderhoud, apk (indien van toepassing), pechhulp, garantie, gegarandeerde kilometerstand etc.

Liever een nieuwe Kia?

Dat kan natuurlijk ook*. AutoVermeulen is geen dealer van Kia maar onafhankelijk Expert in Kia. Door middel van een volmacht bemiddelen wij voor u via een Kia dealer. Samen gaan we op zoek naar de juiste Kia, de beste deal én de juiste aankoopmogelijkheid: Kopen, Financieren of Leasen.

*AutoVermeulen kan niet alleen nieuwe Kia modellen leveren, wij kunnen alle merken nieuw leveren. Wij doen dit d.m.v. een eindgebruikersverklaring/volmacht, hiermee machtigt u ons om als tussenpersoon te fungeren tussen u en de dealer van het betreffende merk. Wij zijn blij en dankbaar dat dit Europees zo geregeld is.

HomeKiaExpert in Kia