Hoe zat het ook alweer?
Fabrieksgarantie

Garantie

Vanaf het moment dat u bij ons wegrijdt profiteert u meteen van een heleboel voordelen. Fabrieksgarantie is er daar één van. Maar ook de zekerheid van een team van experts die altijd voor u klaar staan om u te helpen. Zelfs bij nacht en ontij zorgen we ervoor dat u uw reis kunt vervolgen in het geval van een technisch defect.

Fabrieksgarantie

Kiest u bij ons voor FabrieksOnderhoud? Dan behoud uw auto automatisch zijn fabrieksgarantie, dat garanderen we! We onderhouden uw auto precies zoals wordt voorgeschreven door de fabrikant, helemaal op maat voor uw type, bouwjaar en kilometerstand. Bovendien maken wij bij FabrieksOnderhoud altijd gebruik van originele onderdelen. Daarnaast profiteert u van een aantal privileges zoals bijvoorbeeld: navigatie updates, pechhulp (internationaal) en gratis vervangend vervoer.

Wat zegt de wet over fabrieksgarantie?

Dat u verplicht bent om uw auto te laten onderhouden door een Kia merkdealer voor het behoud van fabrieksgarantie is een vergissing. Volgens de Europese wetgeving is het zelfs verplicht om een keuzemogelijkheid te hebben in wie het onderhoud uitvoert. Als wij uw Kia volgens de strenge normen van de fabriek onderhouden en uitsluitend originele onderdelen gebruiken (FabrieksOnderhoud noemen wij dat) blijft de fabrieksgarantie gewoon intact. Diezelfde Europese wetgeving heeft bovendien bepaald dat de complete technische informatie voor onderhoud en reparatie toegankelijk moet zijn voor alle (onafhankelijke) autobedrijven. Dit houdt in dat wij niet alleen qua ervaring maar ook qua kennis altijd up-to-date zijn.

Neem contact met ons op


Heeft u vragen? Geen probleem, we helpen u heel graag persoonlijk verder.

Of klik op onderstaande knoppen voor onze contactpagina, routebeschrijving en openingstijden:

HomeKiaGarantie