Kia Erkend schadeherstel

Graag informeren wij u over een belangrijke verandering op het gebied van autoschade aan uw Kia, namelijk Kia Erkend Schadeherstel (KES). Uw Kia is voorzien van tal van veiligheidssystemen. Naast de vele elektronische componenten zijn ook de carrosseriedelen voorzien van slimme zaken die bij een aanrijding hun werk gaan doen. Deze actieve en passieve veiligheidssystemen kunnen alleen maar hun werk doen als deze in originele staat worden teruggebracht.

Uw Kia herstellen wij conform de richtlijnen van de fabrikant en wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Doordat wij als Kia dealer rechtstreeks in contact staan met de fabriek zijn wij als geen ander in staat om uw Kia na schadeherstel weer aan u af te leveren met dezelfde eigenschappen als voorheen.

Na herstel kunt u dan ook weer volop van uw Kia genieten en blijft bovendien de fabrieksgarantie in stand, dat garanderen we! Bovendien voorkomt u door professioneel schadeherstel waardevermindering van uw auto. Terwijl wij uw auto repareren kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer.

Voor het Kia Erkend Schadeherstel zijn wij een samenwerking aangegaan met ASP autoschade in Goes. Gezamenlijk zorgen wij dat uw Kia perfect hersteld word.

 

Wat te doen bij schade aan uw Kia?

Neem contact met ons op, of direct met ASP Autoschade op onderstaand adres:

 

ASP Autoschade (Kia Erkend Schadehersteller voor Midden Zeeland)

Amundsenweg 8, 4462 GP Goes

Telefoon: 0113 – 270810, Mail: info@aspgoes.nl

 

 

HomeKiaKia Erkend schadeherstel