Verzamel KIRI-coins met je nieuwe 500 24 maart 2021

De nieuwe Fiat 500 biedt je kans een bijdrage te leveren aan een betere toekomst. Gewoon door zo duurzaam mogelijk te rijden. En hoe beter je dat doet, hoe meer je ervoor terugkrijgt. Rij elektrisch en verdien KIRI-coins dankzij de unieke actie van Fiat en KIRI.

KIRI: de eerste milieuvriendelijke digitale munt

De nieuwe Fiat 500 beloont een groene rijstijl in samenwerking met KIRI: de eerste milieuvriendelijke digitale munt. Deze duurzame cryptovaluta staat symbool voor een nieuwe kijk op de wereld waarbij je actief kunt bijdragen aan een duurzame toekomst en daarvoor een passende waardering ontvangt.

Duurzaam rijden loont!

Hoe meer kilometers je duurzaam en elektrisch met je nieuwe 500 rijdt, hoe meer KIRI-coins je kunt verzamelen.
In de Fiat-app kun je altijd je saldo checken. Via de app heb je ook rechtstreeks toegang tot de KIRI-portal, waar je de munten die je hebt verdiend kunt uitgeven aan een breed aanbod aan milieuvriendelijke mode- en designartikelen. De totale waarde daarvan kan oplopen tot €150 per jaar. 500-rijders met de groenste rijstijl worden beloond met een extra voucher ter waarde van €100 dat kan worden ingewisseld bij Amazon, Apple, Netflix, Spotify of Zalando.

 

HomeKiaNieuwsVerzamel KIRI-coins met je nieuwe 500