We staan voor u klaar! Op afstand of op afspraak.

Onze -online- showroom is 24/7 open!

Neem contact op met één van onze adviseurs:

– Onze werkplaats is geopend zoals altijd

– Onze showroom is open op afspraak (per 3 maart)

Verkoop op afspraak weer mogelijk per 3 Maart aanstaande. Dit is een van de versoepelingen die 23 februari tijdens de persconferentie werden aangekondigd. De afspraak moet minimaal vier uur van tevoren zijn gemaakt, er mogen maximaal 6 klanten per uur worden ontvangen, er mogen maximaal twee klanten per verdieping worden ontvangen en een bezoek duurt minimaal tien minuten

Hoe dan ook . . . wij zorgen voor uw mobiliteit, lockdown of geen lockdown. Het is onze belofte om u – ten alle tijde – te voorzien van mobiliteit. Ook nu? juist nu! We helpen u altijd verder op weg; op afspraak, online, telefonisch of via whatsapp (video).

Voor onderhoud, reparatie en onderdelen bent u – net als altijd – welkom in onze vestiging. Vanzelfsprekend hebben we hier alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen, om uw en onze veiligheid te garanderen.

  • Maak vooraf een afspraak
  • Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord; op afspraak, via telefoon, whatsapp (video) of via mail.
  • Taxeren van uw auto kan op afspraak én op afstand, bijvoorbeeld met behulp van whatsapp of het taxatieformulier op onze website.
  • Proefrit of taxatie op locatie? Dit is nog steeds mogelijk, mits uw en onze veiligheid niet in het geding komt, bespreek dit met onze adviseurs.
  • Onze werkplaats in normaal geopend.
  • Ons onderdelenmagazijn is geopend, bestellen kan online, telefonisch of via mail. Afhalen van uw bestelling op afspraak.
  • Een auto huren? Ook dat kan, reserveer online of telefonisch. Het ophalen van uw huurauto uitsluitend op afspraak.
  • Vragen? We zijn tijdens openingstijden normaal telefonisch bereikbaar.

Maak hier uw showroomafspraak

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zodra wij uw showroomafspraak hebben ontvangen zullen wij deze z.s.m. aan u bevestigen.

Reparatie & Onderhoud.

Onze werkplaats is volledig in bedrijf, net als onze werkplaatsreceptie. Zowel onze monteurs als baliemedewerkers nemen de (landelijke) Coronamaatregelen serieus en gaan ervan uit dat u dat ook doet. Zo beperken we het hand-hand contact en gebeurt het uitwisselen van autosleutels op een veilige manier. Wachten op onderhoud/reparatie is mogelijk, we hebben hiervoor meerdere wachtruimtes met voldoende afstand gecreëerd. Een leenfiets of auto is uiteraard ook mogelijk.

Kopen of leasen: Online of op afspraak

Of u nou op zoek bent naar een nieuwe auto of een jonge dealeroccasion, onze verkoopadviseurs helpen u graag. Liever leasen? Dat kan ook!

We adviseren u graag over alle mogelijkheden; telefonisch, via whatsapp (video), via mail of op afspraak in onze – veilige – showroom. Van begin tot eind (van interesse tot aflevering) zijn wij in staat om geheel contactloos en dus veilig zaken met u te doen.

Heeft u vragen, opmerkingen of juist tips over bovenstaande? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail:

Met hartelijke groet / Cordiali Saluti,

Team/Familie AutoVermeulen

HomeWe staan voor u klaar!