Missie en Visie

De Missie van AutoVermeulen

Het is onze missie om onze klant 100% tevreden te stellen. Elke dag weer werken wij er met z’n allen hard aan om dit te realiseren. AutoVermeulen wil dan ook graag herkend worden als één van de beste mobiliteitsbedrijven in de regio op het gebied van service en dienstverlening. Onderstaande kernwoorden staan hierbij centraal.

– Persoonlijke aandacht

Aandacht voor auto én klant zijn dé vaste waarden binnen een familiebedrijf, zo ook binnen het onze.  Door goed te luisteren en ons oprecht te interesseren in onze klant  – en wat hij/zij bezighoud – leggen wij een solide basis voor een duurzame relatie.

– Eerlijkheid

Eerlijkheid duurt het langst. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, en dat al meer dan 50 jaar. Wij vinden dat een duurzame klantrelatie gebaseerd moet zijn op wederzijds vertrouwen, iets wat u terugziet in onze dagelijkse gang van zaken.

– Prijs / Kwaliteit

Wij streven ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren – zowel voor producten als  dienstverlening – tegen een redelijke prijs. Dit bereiken wij met de inzet van vakkundige en gedreven medewerkers die bovendien continu worden bijgeschoold. Immers: een goed (bij)geschoolde monteur verstaat z’n vak en klaart de klus is een kortere tijd. Dát bespaart de klant veel geld.

 

De Visie van AutoVermeulen

Het uitgangspunt van AutoVermeulen is de mobiliteitsbehoefte van de klant. Wij zijn van mening dat de dienstverlening van een dealerbedrijf verder gaat dan alleen het verkopen, onderhouden en repareren van auto’s. Juist daarom bieden wij onze klant een totaalconcept aan als het gaat om mobiliteit, hieronder vallen onder andere: Autoverhuur, (short)lease, privatelease, autofinanciering, ruitservice, bandenservice, haal- en breng service, mobiliteitsgarantie etc.

 

HomeMissie en Visie