NIEUWE LOGO’S VOOR FIAT 500X 13 januari 2022

Fiat-nieuws in de categorie ‘klein maar fijn’. Fiat voert enkele wijzigingen door op de 500X. Het directe gevolg daarvan zie je aan zowel de voor- als achterkant van de auto terug,

Fiat brengt de 500X een stapje dichter bij de elektrische 500e door het front onder handen te nemen. Verwacht geen ingrijpende nieuwigheden en dus blijven onder meer de bumper en de koplampen ongewijzigd. Toch voert Fiat een kleine designwijziging door die de cross-over toch een ander snuitje geeft. Het merk trekt het Fiat-embleem van het front van de 500X en verwijderd direct de kunststof ornamenten aan weerszijden ervan en ook koelsleuf onder het logo verdwijnt. In plaats daarvan schrijft Fiat de naam van de modelfamilie pontificaal op de neus. Ernaast zien we twee ribbels die de lege ruimte iets opvullen.

Ook aan de achterkant verdwijnt het bekende Fiat-beeldmerk. Het bekende rode logo maakt plaats voor de nieuwe versie van Fiats badge die uit niets meer dan de uitgeschreven merknaam bestaat. Fiat voert tijdens de modeljaarupdate waar de logowissel deel van uitmaakt ook wijzigingen door op de uitrustingniveaus, al moet voor de Nederlandse markt nog blijken wat hiervan de gevolgen precies zijn.

Bron: Autoweek

HomeNieuwsNIEUWE LOGO’S VOOR FIAT 500X