Over ons

AutoVermeulen staat sinds 1962 garant voor betrouwbaarheid en betrokkenheid –  aandacht voor auto én klant – zoals een écht familiebedrijf betaamt. Met de inzet van vakkundige, gedreven medewerkers en het streven naar de hoogste kwaliteit én klanttevredenheid biedt AutoVermeulen een compleet dienstenpakket aan.

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, de aanschaf van een betrouwbare occasion, het uit laten voeren van onderhoud, APK keuring of schadeherstel of het faciliteren van een huur- of shortleaseauto; bij AutoVermeulen bent u aan het juiste adres!

Eén van onze speerpunten is herkend worden als een van de beste bedrijven in de regio op het gebied van service en dienstverlening. Zo vinden wij het heel gewoon, dat u op de hoogte wordt gehouden wat een reparatie gaat kosten. Niet achteraf maar al voordat we beginnen. Geen verrassingen, u weet precies waar u aan toe bent.

Wij zijn geen autoverkopers, wij bouwen aan relaties en zorgen voor rijplezier in mobiliteit, nu en in de toekomst. Tot in lengte van jaren kunnen en willen wij u van dienst zijn en bouwen wij graag een langdurige, persoonlijke relatie met u op. Ons motto is ook niet zomaar . . . Rijplezier maakt de Mens!

Altijd van harte welkom!

Met hartelijke groet,

Team/Familie AutoVermeulen

 

HomeOver ons