Stappenplan bij autoPech (onderweg) met handige - direct aanklikbare - telefoonnummers

Deze pagina is speciaal voor klanten van AutoVermeulen. Voor het merendeel van onze klanten verzorgen wij de pechhulp, hetzij een gratis of een betaalde variant, dit is afhankelijk van het gekozen onderhoud.

Óf en wélke pechhulp voor uw auto van toepassing kunt u terugvinden op uw AutoVermeulen Onderhoudskaart. U vindt deze onder de linker zonneklep van uw auto. Hier vindt u tevens het alarmnummer en de geldigheidsdatum van de pechhulp.

LET OP! Per 1 april zijn wij gewijzigd van pechhulporganisatie. Bedenk eerst of uw pechhulp in de nieuwe of oude situatie is afgesloten (vaak de datum van het laatste onderhoud). Ook dit kunt u op uw AutoVermeulen Onderhoudskaart terugvinden.


Vanaf 1 april 2023 kennen wij 3 pechhulp varianten (NIEUW)

(welke voor ú van toepassing is staat op uw AutoVermeulen Onderhoudskaart onder uw linker zonneklep)

085 – 77 38 770

Pechhulp Nederland is toepasbaar op alle merken auto. Deze service biedt een goede 24/7 pechhulp in heel Nederland (excl. woonplaats) voor auto, caravan én aanhangwagen.

085 – 77 37 737

Pechonderwegservice is toepasbaar op alle merken auto. Deze service biedt een uitgebreide 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Dit geldt voor uw auto, caravan én aanhangwagen.

020 – 851 22 29

Subaru Mobiliteits Service (SMS) is – zoals de naam al doet vermoeden – alleen toepasbaar op het merk Subaru. Deze service biedt een uitgebreide 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Dit geldt voor uw auto, caravan én aanhangwagen.


pechhulp afgesloten vóór 1 april 2023 (OUD)?

Is uw auto vóór 1 april 2023 voor onderhoud is geweest in onze werkplaats hebben wij – indien van toepassing – de pechhulp afgesloten bij onze vorige (oude) pechhulporganisatie. U kunt dit terugvinden op de AutoVermeulen Onderhoudskaart die onder de linker zonneklep gemonteerd is. Daar vindt u tevens de geldigheidsduur van de pechhulp en het alarmnummer.


Mijn AutoVermeulen Onderhoudskaart (MAVO)!

Wel of geen pechhulp? Tot wanneer is mijn pechhulp nog geldig? Welk nummer moet ik bellen? U vind het allemaal op de Mijn AutoVermeulen Onderhoudskaart onder de linker zonneklep van uw auto. Tevens staat hier vermeld wanneer het laatste onderhoud is uitgevoerd én wanneer uw auto weer onderhoud moet hebben.


HomeStappenplan bij autoPech (onderweg)