Pitstop Dagen 30 oktober t/m 4 november - alléén bij AutoVermeulen!

Meld u hier aan voor de Pitstop Dagen

Wordt het een milde winter, of krijgen we volop sneeuw, ijs en gladheid? Wat er ook gebeurt, wij zorgen ervoor dat uw auto winterklaar is.

Daarom organiseren wij van maandag 30 oktober t/m zaterdag 4 november de AutoVermeulen Pitstop Dagen.

Net als andere jaren voeren wij tijdens deze dagen niet alleen de wintercheck uit, maar als u winterbanden heeft ook gelijk de bandenwissel.

(GRATIS) Wintercheck

De naam zegt het eigenlijk al: tijdens de wintercheck controleren we uw auto op alle onderdelen die van belang zijn om in de winter veilig van A naar B te komen. Kia, Fiat en Subaru zijn de merken waar we in uitblinken, maar ook met een personenauto van ieder ander merk bent u net zo welkom.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten! De check ( t.w.v. € 24,95,- ) is namelijk helemaal gratis indien uw auto bij ons in het FabrieksOnderhoud valt.

Bovendien ontvangt u van ons – traditioneel, en helemaal gratis – een handige/leuke/grappige gadget!

Rijdt uw auto op brandstof of elektriciteit? Iedere auto of aandrijfvorm heeft z’n eigen aandachtspunten. Bij een auto op brandstof besteden we bijvoorbeeld meer aandacht aan het koelsysteem, het motoroliepeil en de accu. Terwijl we bij een elektrische auto de boordaccu en de voertuigcomputers meer aandacht geven. Tijdens de Pitstopdagen checken we úw auto, niet zomaar eentje. Maatwerk dus.  

Bandenwissel

De algemene regel voor het wisselen naar winterbanden is eind oktober, zodra de klok naar wintertijd verzet wordt. Wij hanteren liever de 7 graden regel; Bij temperaturen vanaf 7 graden worden uw zomerbanden namelijk minder effectief.

Laat u tijdens de Pitstop Dagen uw banden wisselen dan doen wij dit voor slechts € 65,50 inclusief GRATIS wintercheck, bovendien krijgt u er van ons traditioneel een leuke gadget bij!

Kortom in één keer helemaal winterklaar!

Gezelligheid

Vaste klanten van ons bedrijf weten het inmiddels al; tijdens de wintercheck wordt er niet alleen goed voor uw auto gezorgd, we zorgen ook goed voor u! Tijdens de hele Pitstop periode hebben we diverse activiteiten, aanbiedingen en bovendien iedere dag iets lekkers voor u.

Meld u hier aan voor de Pitstop Dagen

Klaar terwijl u wacht! Terwijl één van onze monteurs uw auto onder handen neemt, zorgen wij voor de koffie, cappuccino, espresso, thee of iets fris. En natuurlijk zorgen we ook voor iets lekkers erbij . . . Bovendien staat onze showroom weer boordevol met de mooiste auto’s die meer dan het bekijken waard zijn. Misschien staat uw nieuwe auto er wel tussen?! Ook zo nieuwsgierig naar wat uw huidige auto nog waard is? Meer dan u denkt! Onze verkopers helpen u graag verder!


Neem contact met ons op


Heeft u vragen? Geen probleem, we helpen u heel graag persoonlijk verder.

Of klik op onderstaande knoppen voor onze contactpagina, routebeschrijving en openingstijden:

HomePitstop Dagen