Pitstop Dagen 1 t/m 6 november - alléén bij AutoVermeulen!

Meld u hier aan voor de Pitstop Dagen

Wordt het een milde winter, of krijgen we volop sneeuw, ijs en gladheid? Wat er ook gebeurt, wij zorgen ervoor dat uw auto winterklaar is. Daarom organiseren wij van maandag 1 t/m zaterdag 6 november de AutoVermeulen Pitstop Dagen. Anders dan andere jaren voeren wij tijdens deze dagen niet alleen de wintercheck uit, maar ook gelijk de bandenwissel.

Wintercheck

De naam zegt het eigenlijk al: tijdens de wintercheck controleren we uw auto op alle onderdelen die van belang zijn om in de winter veilig van A naar B te komen. Kia, Fiat en Subaru zijn de merken waar we in uitblinken, maar ook met een personenauto van ieder ander merk bent u net zo welkom.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten! De check ( t.w.v. € 24,95,- ) is namelijk helemaal gratis indien uw auto bij ons in het FabrieksOnderhoud valt. Bovendien ontvangt u van ons – traditioneel – een handige gadget.

Bandenwissel

De algemene regel voor het wisselen naar winterbanden is eind oktober, zodra de klok naar wintertijd verzet wordt. Wij hanteren liever de 7 graden regel; Bij temperaturen vanaf 7 graden worden uw zomerbanden namelijk minder effectief.

Laat u tijdens de Pitstop Dagen uw banden wisselen dan doen wij dit voor slechts € 54,95 inclusief Winterwasbeurt & Wintercheck. Kortom in één keer helemaal winterklaar.

Gezelligheid

Vaste klanten van ons bedrijf weten het inmiddels al; tijdens de wintercheck wordt er niet alleen goed voor uw auto gezorgd, we zorgen ook goed voor u! Tijdens de hele Pitstop periode hebben we diverse activiteiten, aanbiedingen en bovendien iedere dag iets lekkers voor u.

Meld u hier aan voor de Pitstop Dagen

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan per telefoon of mail, maar u kunt ook een formulier invullen waar u uw vraag/opmerking kunt toelichten.

HomePitstop Dagen