Privatelease by AutoVermeulen. Autorijden zonder zorgen voor een vast bedrag per maand!

Vroeger kenden we leasen als auto van de zaak. Maar tegenwoordig kunnen particulieren ook gewoon een auto leasen. Dan heet het Privatelease. Privatelease betekent onbezorgd autorijden tegen een vast bedrag per maand. Dit bedrag is afhankelijk van de looptijd van het contract én het aantal kilometers die u gaat rijden. U betaalt dus maandelijks voor gebruik van de auto en u hoeft uw spaarrekening dus niet te plunderen, zoals bij aanschaf.

Wat u ook kiest, de volgende componenten zitten standaard in het leasecontract: Afschrijving, Verzekering, Wegenbelasting, Onderhoud en reparaties, Banden vervangen en Pechhulp. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Vanaf nu kunt u ook een Dealeroccasion leasen! Alle voordelen van Privatelease, tegen een nog scherpere prijs. Bovendien is de looptijd flexibeler en de levertijd sneller.


Maak hieronder een keuze uit onze Privatelease modellen:


Kia Picanto

vanaf € 222,- per maand

DETAILS & INFORMATIE

Fiat Panda

vanaf € 219,- per maand

DETAILS & INFORMATIE

Fiat 500

vanaf € 227,- per maand

DETAILS & INFORMATIE

Fiat 500 C

vanaf € 245,- per maand

DETAILS & INFORMATIE

Fiat 500 E

vanaf € 399,- per maand

DETAILS & INFORMATIE

Kia Rio

vanaf € 299,- per maand

DETAILS & INFORMATIE

Kia Stonic

vanaf € 362,- per maand

DETAILS & INFORMATIE

Kia Niro HEV

vanaf € 446,- per maand

DETAILS & INFORMATIE


Daarom kiest u voor Privatelease by AutoVermeulen:Vraag eenvoudig uw leaseofferte op maat aan!


Stap 1 van 2

Privatelease by AutoVermeulen wordt u aangeboden door AutoVermeulen. Afhankelijk van uw keuze wordt dit ondergebracht bij een leasemaatschappij. Voor Privatelease Fiat (nieuwe auto’s) geldt dat deze ondergebracht worden bij Leasys, dé leasemaatschappij van Fiat. Voor Privatelease Used (occasions) geldt dat deze niet extern worden ondergebracht. Per offerte/contract zullen wij de geldende voorwaarden persoonlijk met u doornemen. De definitieve offerte is altijd onder voorbehoud van financiële acceptatie. Schadevrije jaren en leeftijd hebben invloed op de leaseprijs, in bovengenoemde prijzen gaan wij uit van gemiddeldes. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW weergegeven. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijke auto. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

HomePrivatelease by AutoVermeulen.